Ο ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ πέτυχε το 3 Χ 3

«Τρένο» πάει στη Β’ Εθνική η ομάδα μπάσκετ του ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ. Πέτυχε την Τρίτη συνεχόμενη νίκη της και δείχνει ότι θα έχει μια εξαιρετική πορεία στο Πρωτάθλημα, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου τεχνικού Νίκου Οικονόμου.

Το Δ.Σ. του ΕΡΜΗ, μετά τη νέα επιτυχία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ένα ωραίο ταξίδι σε μια κατηγορία που μέχρι χθες φάνταζε όνειρο, σήμερα εξελίσσεται σε μια υπέροχη πραγματικότητα.

Μετά την τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας μας κάθε παράλογη σκέψη στο μυαλό μας μετατρέπεται σε μία τρελή επιθυμία να ολοκληρώσουμε και σε αυτή την κατηγορία την πορεία μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μια εντός έδρας νίκη και δύο εκτός, επιβεβαιώνουν πως ο Ερμής βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πως ο προπονητής και οι παίκτες μας καταβάλλουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους για να σημειώσει επιτυχία η ομάδα μας απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο βρεθεί στο δρόμο της.

Βασικός συντελεστής επιβράβευσης των κόπων μας εκτός από την αστείρευτη θέληση και τον ζήλο των παικτών, αποτελεί ο κόσμος και η θερμή υποστήριξή του.

Ελπίζουμε στην ζωντανή παρουσία του την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδό μας σε ένα ντέρμπι κορυφής με την ομάδα του Βόλου για να κάνουμε άλλη μια Κυριακή γιορτή !!

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Τ. Δήμου Τανάγρας κον Διομηδη Δριχούτη για την παρουσία του σε άλλο ένας εκτός έδρας παιχνίδι αυτή τη φορά με την ομάδα των Ιωαννίνων (ήταν παρόν και στον αγώνα με τα Γρεβενά στην Σιάτιστα).

Μετά το τέλος του αγώνα ο κος Δριχούτης κατέβηκε στα αποδυτήρια της ομάδος μας και μεταξύ άλλων είπε τα εξής: ” Συγχαρητήρια για την μέχρι τώρα πορεία σας, ως πρόεδρος της ΔΗΚΕΤ αλλά και ως πολίτης του δήμου μας νιώθω περήφανος για την μέχρι τώρα πορεία σας, το Σχηματάρι σηκώνει μπασκετικό ανάστημα σε πανελλήνιο επίπεδο και αυτό μας γεμίζει όλους με χαρά…”

Ραντεβού την επόμενη Κυριακή 7/11..στο γήπεδο μας !!!

Γίνε ο 6ος μας παίκτης και βοήθησε μας να κάνουμε πράξη τα όνειρα μας!!!!»