Ο ηγούμενος Εφραίμ στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ -Συνάντηση με Αμερικανή αξιωματούχο [εικόνα]

Στο αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποίησε επίσκεψη τη Δευτέρα ο ηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ.

Ο ηγούμενος συναντήθηκε με την με την Τζιν Φίσελ, ειδική Σύμβουλο του Βοηθού Υπουργού Εξωτερικών κ. Μίτσελ και αναπληρωτή βοηθό του ΥΠΕΞ κ. Κέντ.

Σύμφωνα με το ekirikas, συζήτησαν θέματα τα οποία αφορούν την Ορθόδοξη Εκκλησία, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και τον διωγμό υπό τον οποίον βρίσκονται χριστιανοί λαοί σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Από την επίσκεψη του Ηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ στο Υπουργείο Εξωτερικων των Ηνωμένων Πολιτειών. Διακρίνονται: Αριστοτέλλης Τζαβέλας αντιπρόσωπος της Μονής οι Μοναχοί Αλέξιος και Μάξιμος, ο Γέροντας Εφραίμ, η Τζιν Φίσελ και ο ιερομόναχος Ευδόκιμος (Φωτογραφία Εθνικός Κήρυκας)Από την επίσκεψη του Ηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ στο Υπουργείο Εξωτερικων των Ηνωμένων Πολιτειών. Διακρίνονται: Αριστοτέλλης Τζαβέλας αντιπρόσωπος της Μονής οι Μοναχοί Αλέξιος και Μάξιμος, ο Γέροντας Εφραίμ, η Τζιν Φίσελ και ο ιερομόναχος Ευδόκιμος (Φωτογραφία Εθνικός Κήρυκας)

erida.gr