Ο Θανάσης Κακαζάνης δεν θα είναι υποψήφιος για το Τοπικό Χαλκουτσίου στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2019

 

Επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους, ο κ. Θανάσης Κακαζάνης, με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2019.

Η ανακοίνωσή του έχεις ως εξής: 

“Αγαπητοί φίλοι

Θα ήθελα από καρδιάς να σας ευχαριστήσω, για την αγάπη, αλλά και την εμπιστοσύνη που καθημερινά μου δείχνετε, προτρέποντάς με να συμμετάσχω στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, επειδή θεωρείτε την παρουσία μου απαραίτητη προκειμένου να διεκδικήσουμε και να παλέψουμε από κοινού την λύση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή μας. Είναι πραγματικά συγκινητική αυτή σας ή προτροπή και με γεμίζει ευθύνη και δύναμη.

Όμως δυστυχώς στην ζωή υπάρχουν προτεραιότητες και πράγματα που προηγούνται. Έτσι λοιπόν σε αυτή την περίοδο είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω, πως λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου. Σας ευχαριστώ και σας υπόσχομαι πως θα συνεχίσω με τις μικρές μου δυνάμεις, να παλεύω για την καλυτέρευση και την προκοπή του πανέμορφου, αγαπημένου μας τόπου.

Μετά τιμής
Κακαζάνης Θανάσης”