Ο Θωμάς Ρούσσης ενισχύει τον μηχανολογικό εξοπλισμό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού

Ενισχύει την Πολιτική Προστασία του Δήμου ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, με την άμεση αγορά ενός ακόμη πυροσβεστικού οχήματος και τριών χωματουργικών μηχανημάτων εκσκαφής.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ωρωπού προχώρησε σε Ηλεκτρονικό ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό για την αγορά με κλειστές προσφορές για την προμήθεια ενός πυροσβεστικού οχήματος ελαφρού τύπου 4Χ4 χωρητικότητας 500 λίτρων νερού, με αυτόνομο πυροσβεστικό σύστημα και εκχιονιστική λεπίδα και τριών καινούργιων χωματουργικών μηχανημάτων ελαστικοφόρου εκσκαφέα φορτωτή ενδεικτικού τύπου JCB 3CX ισοδύναμου, με λεπίδα εκχιονισμού, ενδεικτικού προϋπολογισμοί 274.370,97ευρώ πλέον 65.849,03 ευρώ, που είναι ο φόρος 24%, σύνολο 340.220 ευρώ.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι ο διαγωνισμός, ο οποίος ξεκινάει με την κατάθεση των προσφορών στις 22 Ιανουαρίου 2018 και ολοκληρώνεται στις 5 Φεβρουαρίου 2018, ενώ οι προσφορές θα ανοίξουν στις 12 Φεβρουαρίου 2018, ει δυνατόν  να ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι, έτσι ώστε να μπουν και αυτά στο δυναμικό της Πολιτικής Προστασίας.

Πρόκειται για μια σημαντική ενίσχυση, καθώς ο Δήμος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια από έκτακτα καιρικά φαινόμενα και η Δημοτική Αρχή του κ. Θωμά Ρούσση θέλει να ενισχύσει τον μηχανολογικό εξοπλισμό της Πολιτικής Προστασίας.