Ο Θ. Σκορδάς άδειασε τον Πολάκη

18.6.2016

Οξύτατη απάντηση του   πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Θ. Σκορδά  στις συκοφαντικές δηλώσεις του κ. Πολάκη  για δήθεν ευνοούμενο συγγενικό του πρόσωπο το οποίο εργάζεται  στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

« Ο “πολύς” κ. Πολάκης αποδεικνύει ότι δεν διαθέτει ίχνος κρητικής λεβεντιάς », δήλωσε ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης, Θανάσης Σκορδάς.

« Από εχθές το απόγευμα ενημερώθηκε ότι, καμία απολύτως συγγενική ή οποιαδήποτε άλλη σχέση δεν υφίσταται με την νομική σύμβουλο του ΚΕΕΛΠΝΟ από 10ετίας και πλέον, όταν διεζεύχθη μακρινό μου συγγενή. Παρ’ όλα αυτά ο κ. Πολάκης αντί να αναλάβει την ευθύνη του και να αποκαταστήσει την συκοφαντική αναφορά του, επιλέγει να κρύβεται και να σιωπά», συνέχισε ο κ. Σκορδάς και πρόσθεσε: «Είναι φαίνεται αδύνατο, να κατανοήσει ο κ. Πολάκης ότι, οι πολιτικές διαφορές δεν μπορούν να υπερισχύουν μιας στοιχειώδους προσωπικής εντιμότητας σε όποιον θέλει να είναι πολιτικός και να εκφράζει ένα μέρος της κοινωνίας. Κρίμα …».

H δήλωση του κ. Σκορδά έρχεται σε απάντηση των όσων υποστήριξε χθες στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κατά τη διάρκεια της έντονης αντιπαράθεσης που είχε με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο κ. Πολάκης είχε αναφερθεί σε συνεπώνυμη με τον κ. Σκορδά νομική σύμβουλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, λέγοντας ότι πρόκειται για μέλος της οικογένειας του πρώην υπουργού και ότι είχε εμπλακεί σε αγορά ακινήτου του Κέντρου.