Ο Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας στο Χαλκούτσι έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

 

Την Πρωτοχρονιάτικη  πίτα του έκοψε απόψε ο Ιερός Ενοριακός Ναός Ευαγγελιστρίας στο Χαλκούτσι, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου.

Ο Αιδεσιμότατος π. Τίμων ευλόγησε την πίτα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο της Ενορίας και στην προσπάθεια που καταβάλει να στηρίξει τη νεολαία. Ανέφερε ότι σε δύσκολους καιρούς η Εκκλησία ανταποκρίνεται στην αποστολή της και το Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας αποτελεί κυψέλη γνώσης και διαπαιδαγώγησης. «Στόχος μας», είπε, «είναι το Πνευματικό Κέντρο μας να γίνει ένας πολυχώρος για να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες μας αλλά να δημιουργήσουμε και μια βιβλιοθήκη για τα παιδιά».

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, είπε ότι «Στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι να γίνουμε καλύτεροι χριστιανοί γιατί έτσι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της ζωής». Ενώ εξήρε το έργο του αιδεσιμότατου π. Τίμωνα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπού και Πολιτευτής τη Νέας Δημοκρατίας κ Γιάννης Οικονομάκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Δάβρης  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γ. Γιασημάκης, Αγγ. Χατζηιωάννου, Αν. Γαζβινιάν, που κέρδισε και το φλουρί, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χαλκουτσίου κ. Γιώργος Λιθαδιώτης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Διονύσης Καμπιώτης, ο πρώην Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Τουριστικής Ανάπτυξης και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Παν. Βασιλάκος, ο πρώην Κοινοτάρχης Μαλακάσας κ.  Κ. Λίτσας, Τοπικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Συλλόγων, καθώς και πλήθος ενοριτών.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η Βυζαντινή Ενοριακή Χορωδία από νέα παιδιά τα οποία έψαλλαν και έδωσαν μια άλλη νότα στη γιορτή.