«Ο Κάλαμος υποδέχτηκε τη Λένα Μαντά»

22.2.2016

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016, ο Δήμος Ωρωπού και η Δημοτική Ενότητα Καλάμου υποδέχτηκαν τη διακεκριμένη συγγραφέα Λένα Μαντά.
Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Καλάμου γέμισε από ανθρώπους που με τη ζεστή τους καρδιά, τίμησαν μια γυναίκα που έχει καταφέρει με τα βιβλία της να ταξιδέψει τους αναγνώστες της σε τόπους μαγικούς, εκεί που μόνο η γνώση μπορεί να μας ταξιδέψει.

Η πολυγραφότατη κα. Μαντά μας απέδειξε για ακόμη μια φορά, ότι σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο. Στάθηκε μπροστά στο κοινό της και μίλησε για τη ζωή της, τα παιδιά της, τον σύζυγό της αλλά και για τα άλλα «παιδιά» της, τα βιβλία της, με κουβέντες ζεστές και τρυφερές, όπως κάνουν οι φίλοι! Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε πόσο πολύ την ευχαριστούμε!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε από καρδιάς, ο κ. Θωμάς Ρούσσης, Δήμαρχος Ωρωπού, ο κ. Δημήτρης Βελτανιώτης Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Δ.Ε. Καπανδριτίου, ο κ. Ανδρέας Γαζβινιάν Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Δ.Ε. Ωρωπίων, ο κ. Κωνσταντίνος Δέδες Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δ.Ε. Καλάμου, ο κ. Δημήτρης Χορμοβίτης, Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καλάμου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αναστασία Μαραβέλια, Νικόλαος Μαντάς, Ανδριανή Αλεξανδράτου, Κωνσταντίνος Κιούσης, Γιάννης Βάθης, Ανδρέας Θεοδώρου, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Καλάμου Λένα Κιούση και Γιώργος Κανούσης. Παρευρέθηκαν επίσης, ο κ. Γιώργος Βλαντής, Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΠΑΑΚΑ κι εκπρόσωπος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας Αγίων Αποστόλων, η κα. Βούλα Μπάρδη, εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αρβανίτικου Πολιτιστικού Συλλόγου «ΜΠΕΣΑ» Καλάμου, ο κ. Δημήτρης Φραγκομίχαλος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Καλάμου, η κα. Σουλτάνα Μαμμή Γραμματέας της ΚΕΔΩ, ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας και η κα. Μαρίνα Γιώτη, συγγραφέας και εικονογράφος παιδικών βιβλίων. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κα. Νότα Γιάγκου, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού, Πολιτιστικού, Εξωραϊστικού Συλλόγου Καλάμου, η οποία μαζί με την κα. Κική Μιχαλίτση – Μίχα, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου προσέφεραν πολύτιμη βοήθεια στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το ανθοπωλείο του Νίκου και της Τζένης Παπαγεωργίου, που στόλισε με λουλούδια το χώρο της εκδήλωσης, η Σοκολατοποιΐα Μπαφατάκη για τα γλυκά κεράσματα, ο φούρνος του Χριστόφορου Μαραβέλια για τα υπέροχα βουτήματα, η κα. Μαριάννα Μίχα για τις νοστιμιές του μπουφέ, ο κ. Γιάννης Φραγγής και το ΚΑΦΕ ΠΛΑΤΕΙΑ, ο κ. Πάνος Μαργέτας και το ΚΑΦΕ FOCUS, ο κ. Χρήστος Νικολάου και το ΚΑΦΕ OSCAR.

Πιο πολύ όμως ευχαριστούμε όλους, όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και στηρίζουν συνεχώς το έργο και τις εκδηλώσεις της Δημοτικής Ενότητας Καλάμου. Η συμμετοχή σας είναι η δύναμή μας για να συνεχίσουμε!

Ο Αντιδήμαρχος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου,
οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι
της Δημοτικής Ενότητας Καλάμου του Δήμου Ωρωπού.

ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ