Ο Καμμένος διέγραψε την Κουντουρά από τους ΑΝΕΛ

Τη διαγραφή της Έλενας Κουντουρά από τους Ανεξάρτητους Έλληνας ανακοίνωσε, μέσω twitter, ο Πάνος Καμμένος ύστερα από τη στήριξη που προσέφερε η υπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, που αποχώρησε χθες από την κυβέρνηση, κατηγορεί την υπουργό πως «αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα».

«Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον» τονίζει η Έλενα Κουντουρά, σε δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η οποία προσθέτει ότι δεν διαπραγματεύεται το δικαίωμά της να ψηφίζει κατά συνείδηση.

«Αυτή η κυβέρνηση εργάστηκε πολύ σκληρά για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια και το καθεστώς της λιτότητας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ανακοπεί η πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη και την ευημερία, και να ακυρωθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού. Ούτε να δώσουμε το δικαίωμα σε εκείνους που ευθύνονται για την καταστροφή της Ελλάδας να μεθοδεύουν σχέδια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της χώρας», τόνισε η ίδια.

Πηγή: cnn.gr