ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Κικίλιας τώρα λέει ναι για την μετάβαση του Παναγιώτη-Ραφαήλ στην Βοστόνη!!!

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ ανατρέποντας κάθε αρνητική πιθανότητα κέρδισε την μάχη ζωής που έδινε και απέδειξε πως είναι ένας μικρός ήρωας και ένας μεγάλος αγωνιστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ο υπουργός Υγείας βλέποντας το πανελλαδικό κύμα αλληλεγγύης που δημιουργήθηκε άλλαξε στάση και εκεί που επιχειρηματολογούσε υπέρ της μη αποστολής του παιδιού στην Αμερική για να ακολουθήσει σωτήρια θεραπευτική αγωγή, τώρα λέει «ναι».

Ο Βασίλης Κικίλιας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την οικογένεια του Παναγιώτη Ραφαήλ, λέγοντάς τους «ότι χρήματα συγκεντρώθηκαν μέχρι τώρα έχει καλώς, δεν χρειάζεται να συνεχιστεί η καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης, έχω επικοινωνήσει με το ιατρικό κέντρο της Αμερικής για να φύγει το παιδί για Βοστώνη».

Μάλιστα κάλεσε και τους γονείς του μικρού στο υπουργείο για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της μετάβασης της οικογένειας στις ΗΠΑ.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ κέρδισε με μεγάλη μάχη απέναντι σε κάθε αρνητικό προγνωστικό, καθώς απαιτούνταν 3.000.000 ευρώ και ήδη είχαν συγκεντρωθεί 2,5 εκ. ευρώ, τώρα απομένει να κερδίσει και τον πόλεμο ζωής που δίνει.

Και σίγουρα σε αυτό τον αγώνα έχει όλη την Ελλάδα μαζί του!

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ πάει στην Αμερική γιατί τον στέλνει ένας ολόκληρος λαός. Μια ολόκληρη Ελλάδα με την ευχή να γυρίσει  στη πατρίδα υγιής. ‘

Ο πατέρας του μικρού Γιώργος Γλωσσίτη περιχαρής μόλις ενημερώθηκε ότι όλα είναι έτοιμα για την μετάβαση στη Βοστόνη ευχαρίστησε την κυβέρνηση ,τον υπουργό αλλά και όλους τους όσους στάθηκαν και στέκονται δίπλα στο παιδί τους.