Ο Κώστας Ανυφαντής προσχώρησε στο συνδυασμό του Δημάρχου Θ. Ρούσση «Πρώτα ο Δημότης»

 

Μεγάλο ρελάνς του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση, στη μάχη των Δημοτικών εκλογών. Συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο  του συνδυασμού του «Πρώτα ο Δημότης»,  τον κ. Κώστα Ανυφαντή, πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικό σύμβουλο, επί Δημαρχίας Γ.  Οικονομάκου.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία όχι μόνο σε επίπεδο εντυπώσεων αλλά, κυρίως ουσίας, καθώς την υποψηφιότητά του κ. Ανυφαντή στηρίζουν και οι κ. Ανδρέας Λέκκας, Μάκης Κεπεσίδης και Γιάννης Μπαλτάς.

Ο κ. Θ. Ρούσσης, με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του συνδυασμού του «Πρώτα ο Δημότης», καλωσορίσει τον κ. Ανυφαντή στο συνδυασμό  του και ευχαριστεί  τους κ. Ανδρέα Λέκκα, Μάκη Κεπεσίδη και Γιάννη Μπαλτά για τη στήριξή τους, καθώς θεωρεί ότι βγαίνει ιδιαίτερα ενισχυμένος στο Μαρκόπουλο, αλλά και στην περιοχή του Αυλώνα.

Συγκεκριμένα ο κ. Θ. Ρούσσης αναφέρει:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα η στήριξη στο πρόσωπο μου όλης αυτής της ομάδας της Αυτοδιοίκησης με την υποψηφιότητα του Κώστα Ανυφαντή !!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς !!! Καλή Δύναμη, Καλό Αγώνα !!!

Ενώ ο κ. Κώστας Ανυφαντής με δήλωση του αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι,
Ζούμε σε έναν ιδιαίτερο, μοναδικό και πανέμορφο τόπο
Για τον οποίο μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη μας.
Στην προσπάθεια που γίνεται από όλους, ελπίζω να συμβάλω
και εγώ στη βελτίωση και καλυτέρευσή του, μέσα από τη
συμμετοχή μου στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου και σας
γνωστοποιώ ότι θα είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό
“Πρώτα Ο Δημότης”, με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Θωμά Ρούσση.
Θέλω από καρδίας να ευχαριστήσω εσάς τους φίλους μου που είσαστε τόσα χρόνια δίπλα μου στις πολίτικες μου επιλογές, καθώς και τους συνεργάτες μου που έμειναν έως το τέλος στην ομάδα αυτή που ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο και που μέσα από όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες που τηρήθηκαν, πίστεψαν και επέλεξαν να  τους εκπροσωπώ σε αυτές τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Τέλος, ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Λέκκα Ανδρέα, τον Γιάννη Μπαλτά, τον Κεπεσίδη Μάκη και τα υπόλοιπα παιδιά για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους στο πρόσωπό μου.

Κώστας Ανυφαντής».