Ο Κώστας Κόκλας δεν είναι πια μόνος

Ο Κώστας Κόκλας είναι από τους ανθρώπους που δεν μασούν τα λόγια τους. Ο αγαπημένος ηθοποιός, αρκετό καιρό μετά το διαζύγιό του, παραδέχεται ότι δεν είναι μόνος όμως τονίζει πως θέλει να ζει τον έρωτα χωρίς δεσμεύσεις!

Ελεγες σε μια συνέντευξή σου πως απολαμβάνεις την εργένικη ζωή, μα εγώ ξέρω ότι είσαι σε μια σχέση, Κώστα.

Ολα τα ξέρεις πια εσύ (σ.σ.: γελάει)! Και με έχεις βάλει σε περιπέτειες στο παρελθόν. Να αρκεστείς στο ότι είμαι πολύ καλά και στο ότι περνάω τέλεια, χωρίς όμως να θέλεις να ονοματίσω πρόσωπα και καταστάσεις. Μπορείς να είσαι εργένης και να έχεις μια υγιή ερωτική ζωή, να περνάς εξαιρετικά χωρίς δεσμεύσεις. Σε αυτή τη φάση είμαι και δεν την αλλάζω με τίποτα, Βασίλη! Πάτησα τα 50 και οποιαδήποτε δέσμευση με πνίγει. Μετά την περιπέτεια που είχα, από την οποία, όπως ξέρεις πολύ καλά, κινδύνευσα σοβαρά, αποφάσισα να μην αφήνω τίποτα να με βαραίνει και να με «πνίγει». Θέλω να περνάω καλά και να απολαμβάνω τη δουλειά μου, τα ταξίδια μου, τους φίλους μου, τον έρωτα και πάνω από όλα τον γιο μου, όσο πιο πολύ μπορώ, περιορίζοντας το άγχος που μας διαλύει.

Αρα, συναισθηματικά είσαι καλυμμένος.

Λύσσαξες (σ.σ.: γελάει)! Ναι, είμαι καλυμμένος και ήρεμος. Σου είπα και πριν: αποφάσισα να δώσω χώρο στον Κώστα να χαίρεται τη ζωή ως το μεδούλι, να απολαμβάνω την κάθε μέρα με το παιδί μου, τον άνθρωπό μου, τη δουλειά μου. Μια ζωή την έχουμε.