Ο Κ. Καραμανλής στον Ωρωπό με φιλική παρέα

24.6.2016

Μια υπέροχη βραδιά με πολύ καλούς φίλους πέρασε, το βράδυ της Τετάρτης, ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής  στη  Σκάλα Ωρωπού  και στο γνωστό τσιποουράδικο «Το φανάρι» ιδιοκτησίας του Δημάρχου Τανάγρας Β. Περγάλια.

Εμπνευστής της ωραίας βραδιάς ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κι από τους πιο στενούς φίλους του  πρώην πρωθυπουργού Ανδρέας Κοιυτσούμπας. Στην παρέα βρέθηκαν και πολλά στελέχη του κόμματος από την περιοχή τα οποία πριν τις δέκα το βράδυ είχαν φτάσει στη παραλιακή ταβέρνα. Η συνέχεια δόθηκε στο παρακείμενο καφέ Allegro όπου οι νεαροί θαμώνες έγιναν ένα με τον Κ. Καραμανλή κι έγινε πανζουρλισμός  για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Μεταξύ αυτών ο Αντιδήμαρχος Ωρωπού κ. Ανδρέας Γαζβινιάν με τη σύζυγό του, ο κ. Κ. Ανυφαντής, ο κ. Δ. Δριχούτης  και άλλοι φίλοι. Πάντως στη παρέα απαγορεύτηκαν δια ροπάλου οι πολιτικές συζητήσεις τις οποίες ο πρώην πρωθυπουργός αποφεύγει  σαν το διάολο το λιβάνι.

Κατά πολλούς η συνεύρεση ήταν μια καλή ευκαιρία και για το Δήμαρχο Τανάγρας ο οποίος όπως και να το κάνουμε θέλει να επενδύσει και για το μέλλον του, καθώς είναι ένα πετυχημένος αυτοδιοικητικός, έστω και χαμηλών τόνων κι ο Βασίλης κοιτάει  και προς το μέλλον κι οι πολιτικές προσωπικότητες σαν Κ. Καραμανλής και τον Κ. Μπακογιάννης  είναι πάντα  ένα καλό στήριγμα.

Ανδρέας Κάτσενος

Β. ΠΕΡΓΑΛΙΑΣ-Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-Κ. ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ-Δ. ΔΡΙΧΟΥΤΗΣ