Ο Λίαμ Νίσον αποχωρεί από το σινεμά: «Είμαι εξήντα fucking πέντε ετών!»

Ο Λίαμ Νίσον είναι έτοιμος να πει αντίο σε όλα και να εγκαταλείψει τις ταινίες. Από τότε που ξεκίνησε την καριέρα του πρωταγωνίστησε σε πάνω από δέκα ταινίες και συμμετείχε σε πολλές άλλες.

Μιλώντας ωστόσο στο Toronto International Film Festival, σύμφωνα με το Sky News, ο Νίσον εξομολογήθηκε ότι είναι πραγματικά αποφασισμένος να εγκαταλείψει τον κινηματογράφο, Γιατί; Διότι, όπως απάντησε «Παιδιά, είναι εξήντα fucking πέντε. Οι θεατές πιθανόν να πουν «άντε επιτέλους».

Ωστόσο ο Λίαμ Νίσον δεν είναι ο μοναδικός σταρ του Χόλιγουντ που παίζει στον κινηματογράφο, με αξιώσεις, σε ηλικία 65 ετών. Υπάρχουν τα παραδείγματα του Σιλβέστερ Σταλόνε, του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ που συνέχισαν την καριέρα τους.

Εξάλλου, στο Τορόντο ο Λίαμ Νίσον φωτογραφήθηκε, μεταξύ άλλων με τον αειθαλή Πηρς Μπρόσναν ως δύο από τους ωραιότερους 65άρηδες του Χόλιγουντ:

Ο σταρ βρισκόταν στο Τορόντο για να διαφημίσει τη νέα ταινία «Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House», μια δραματική ταινία για το σκάνδαλο Γουοτεργκέητ.

Αλλά οι φαν του δεν πρέπει να ανησυχούν. Ο Λίαμ Νίσον έχει υπογράψει για να παίξει σε τουλάχιστον ακόμη μια ταινία με τίτλο «Hard Powder», στην οποία παίζει έναν πατέρα που διψάει να πάρει εκδίκηση από εμπόρους ναρκωτικών που σκότωσαν τον γιό του.

Πηγή: iefimerida.gr