Ο Λιγνάδης έφτιαξε θεατρική ομάδα στις φυλακές-Η πρόταση στον Φιλιππίδη

Έξι μήνες μετά τον εγκλεισμό του στις φυλακές της Τρίπολης, ο Δημήτρης Λιγνάδης έπιασε δουλειά. Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, έστησε τη δική του θεατρική ομάδα και έχει ήδη ξεκινήσει τις πρόβες για την παράσταση που θα ανεβάσει.

Μάλιστα, οι ίδιες «πηγές» αναφέρουν ότι έχει προτείνει και στον συγκρατούμενο και συνάδελφο του Πέτρο Φιλιππίδη να συμμετάσχει στο εγχείρημα, όμως μέχρι στιγμής ο πρόσφατα προφυλακισμένος ηθοποιός δεν έχει ανταποκριθεί. Ωστόσο, δεν αποκλείεται τελικά να πειστεί καθώς οι δύο ηθοποιοί μοιράζονται τον ίδιο θάλαμο με τον αριθμό 3 τους χωρίζει ένα κρεββάτι και περνούν πολλές ώρες μαζί.

Η θεατρική ομάδα που έστησε ο Λιγνάδης αποτελείται από δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο προπονητής ιστιοπλοΐας Τριαντάφυλλος Αποστόλου που κατηγορείται για τον βιασμό της τότε 11χρονης πρωταθλήτριας της ιστιοπλοΐας.

Μια ανατριχιαστική υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου. Ο Αποστόλου, λένε οι πληροφορίες, ήταν από τους πρώτους που ανταποκρίθηκε, εργάζεται παράλληλα και στα μαγειρεία της Τρίπολης και προσπαθεί να διατηρεί χαμηλούς τόνους.

Είναι η πρώτη φορά που στήνεται θεατρική ομάδα στις φυλακές Τρίπολής. Αν και στα περισσότερα σωφρονιστικά καταστήματα υπάρχουν ήδη εντούτοις στη συγκεκριμένη φυλακή δεν είχε δημιουργηθεί με αποτέλεσμα οι κρατούμενοι να ανταποκριθούν με ενθουσιασμό στην κίνηση Λιγνάδη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η θεατρική παράσταση που θα ανέβει έχει επίκαιρο χαρακτήρα καθώς γίνεται με αφορμή τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

ourlife.gr