Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος… «έφαγε» τη θέση του Γιάννη Οικονομάκου

Άρχισαν τα όργανα να παίζουν το πρωί της Κυριακής 19 Μαρτίου, στο Δημοτικό Συμβούλιο Ωρωπού, στο Μαρκόπουλο, καθώς ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής κ. Μ. Χριστοδουλόπουλος  παρέστη στην εκλογή του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα του Προεδρείου.

Ο κ. Μ. Χριστοδουλόπουλος… κατέλαβε τη θέση του Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» κ. Γ. Οικονομάκου, ο οποίος ως γνωστόν είναι και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Αττικής.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, οι οποίοι παρέστησαν στη συνεδρίαση, είδαν έκπληκτοι τον αγαπημένο καλλιτέχνη να παρουσιάζεται στο Δ.Σ. παρέα με τον Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Σωτήρχο και του παραχώρησαν ευγενικά τη θέση του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Οικονομάκου.

Ο κ. Μ. Χριστοδουλόπουλος παρέμεινε καθ’ όλη τη συνεδρίαση του Δ.Σ., το οποίο αφορούσε την εκλογή Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς ο Αντιπρόεδρος θα έπρεπε να είναι από την μείζονα αντιπολίτευση της Δημοτικής παράταξης του κ Οικονομάκου. Αυτό δεν είχε τηρηθεί γιατί ο κ. Οικονομάκος δεν είχε προτείνει υποψήφιο και η Διοικητική Περιφέρεια Αττικής επέστρεψε την απόφαση εκλογής του Προεδρείου για να γίνει επαναληπτική και να εκλεγούν οι νόμιμοι.

Βεβαίως θα ήταν ευχής έργον αν ο Δήμος Ωρωπού είχε στις τάξεις του τον  Μ. Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος με την γνώση και τις γνωριμίες του θα μπορούσε να δώσει ακόμα μεγαλύτερο κύρος προσφέροντας τα μέγιστα στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου..

Οπότε επί του παρόντος η θέση του κ. Οικονομάκου δεν κινδυνεύει… τουλάχιστον από τον Μ. Χριστοδουλόπουλο.