Ο μαγευτικός «Vythos» στον Πετρέ Ρεθύμνου-Η εναλλακτική μορφή διακοπών που σε απογειώνει

Ένας μικρός παράδεισος. Μια όαση δροσιάς, σε ένα από τα πιο ιστορικά μέρη της Κρήτης. Εκεί όπου η ιστορία ενώνεται με τη μαγεία της άγριας και απότομης φύσης και χάνεται στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Εκεί όπου ο  Βυζαντινός Αυτοκράτορας Νικηφόρος Φωκάς το 961 μ.Χ. έφτασε με την πρώτη Χελιδόνα, για να απελευθερώσει τη Μεγαλόνησο και να την ξαναφέρει στην αγκαλιά  της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Πρώτη Χελιδόνα, Πετρές του νομού Ρεθύμνου. Σε κείνο το σημείο όπου γράφτηκε μια ακόμα χρυσή ιστορία για την Κρήτη, έχει στηθεί ένα από τα ομορφότερα  Beach Bar  του νησιού. Ο «Vythos». To παραθαλάσσιο εστιατόριο-μπαρ πάνω στην θάλασσα, σε έναν γραφικό κόλπο με πανέμορφη και πεντακάθαρη παραλία.

Εκεί στα απόκρημνα βράχια, η απόλυτη ηρεμία χάνεται ανάμεσα στις πέτρες και τα καταγάλανα νερά. Σε ένα μαγευτικό πανέμορφο, φυσικό κολπίσκο όπου μπορείς να αφεθείς, να ξεχαστείς, να ερωτευτείς, και να ονειρευτείς. Να ταξιδέψεις στα χρόνια των πειρατών αλλά και να ξανά βρεις την εσωτερική γαλήνη, την χαρά και την αισιοδοξία για ζωή.

Στο «Vythos» έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, από την οικογένεια Αποστολάκη, τον Λευτέρη και τους συνεργάτες του. Άνθρωποι χαμογελαστοί, φιλόξενοι, με σεβασμό στη φύση και στον επισκέπτη. Εκεί μπορείς να απολαύσεις ξέγνοιαστα το μπάνιο, τον καφέ, το snack, το παγωτό, το φρέσκο ψάρι αλλά και εκλεκτούς μεζέδες υπό τους ήχους απαλής μουσικής αγναντεύοντας το πέλαγος μακριά από την σκληρή πραγματικότητα της καθημερινότητας, σε μια πολυπολιτισμική συνεύρεση με ανθρώπους από κάθε γωνιά της Ευρώπης.

Η μορφή του καπετάν Νίκου δεσπόζει, ηγετική στο «Vythos». Χρόνια στη θάλασσα ξέρει τα μυστικά της. Τη σέβεται γιατί αυτή του δίνει ψωμί αλλά και ζωή. Ήρεμος, γαλήνιος, πλούσιος σε εμπειρίες, χορτασμένος από δράσεις, άλλωστε αυτός έχτισε την περιοχή ως Κοινοτάρχης για δεκαετίες, μέσα από την καθαρότητα των ματιών του στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας  για καλύτερες μέρες.

«Vythos»… η καλύτερη επιλογή θαλάσσιας απόδρασης. Μακριά από το άγχος της πόλης για μοναδική χαλάρωση και ιδανικές διακοπές για κάθε οικογένεια ή ζευγάρι. Διακοπές αξέχαστες  που μόνο ο «Vythos» στον Πετρέ Ρεθύμνου μπορούν να σου προσφέρουν.