Ο Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Ν. Μαχαιριώτης εγκαινίασε το ιατρείο του στο Σχηματάρι

Το νέο, σύγχρονο Μαιευτικό – Γυναικολογικό ιατρείο του, εγκαινίασε το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, στην οδό Οιδίποδος 8, στο Σχηματάρι, ο Μαιευτήρας – Χειρ. Γυναικολόγος Νικόλαος Μαχαιριώτης MD, MSc, PhDc .

Το ιατρείο διαθέτει κολποσκόπιο, για τον εντοπισμό προκαρκινικών αλλοιώσεων και καρκίνου στο κατώτερο γεννητικό σύστημα, μια ιδιαιτέρως σημαντική δυνατότητα εξέτασης που λίγα γυναικολογικά ιατρεία διαθέτουν.

Το ιατρείο συστεγάζεται με το Παθολογικό Ιατρείο της συζύγου του Παρασκευής Κουρουτού.

Ο Νίκος Μαχαιριώτης είναι ένας σπουδαίος Επιστήμονας Μαιευτήρας – Χειρ. Γυναικολόγος, γιατρός με εξαιρετικές σπουδές στην Ελλάδα και την Αγγλία αλλά και ένα λαμπρό μέλλον. Έχει περγαμηνές που τον καθιστούν ένα γιατρό που θα συμβάλει στην ποιοτική ανάπτυξη της γυναικολογίας στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα την περίοδο αυτή είναι Ακαδημαϊκός υπότροφος ενδομητρίωσης και ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟ.

Μέχρι πρόσφατα κατείχε την θέση  του  FELLOW IN ENDOMETRIOSIS AND MINIMAL ACCESS SURGERY στο NORTHWICK PARK HOSPITAL LONDON NORTH WEST UNIVERSITY HEALTHCARE NHS TRUST καθώς και την θέση του CLINICAL FELLOW IN OBSTETRICS – GYNECOLOGY ROYAL SURREY COUNTY HOSPITAL-ROYAL SURREY NHS TUST όπως και την θέση του SPECIALTY DOCTOR IN OBSTETRICS – GYNECOLOGY στο νοσοκομείο ROYAL OLDHAM HOSPITAL-PENNINE NHS TUST.

Συστεγαζόμενα ιατρεία Ν. Μαχαιριώτη – Π. Κουρουτού ΜΚ care

Την ειδίκευση του στην γυναικολογία την έχει κάνει στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  αλλά και στο Θριάσιο.

Κατέχει δύο μεταπτυχιακά ένα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Ιατρική Σχολή με θέμα “ΚΛΙΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ” και «Καρκίνος Ενδομητρίου – Μοριακά μονοπάτια Βιοδείκτες και Θεραπεία», και το άλλο στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με Θέμα «ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΙΑΤΙΚΗ” και “ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ”

Σήμερα είναι υποψήφιος Διδάκτορας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρική Σχολή με θέμα της διατριβής του «Προσδιορισμός των επιπέδων των Νευροτροφινών NGF και NT-3 στο αμνιακό υγρό δευτέρου τριμήνου κυήσεων και συσχέτιση με διαταραχές της ενδομήτριας εμβρυϊκής ανάπτυξης».

Παράλληλα έχει να παρουσιάσει δεκάδες δημοσιεύσεις και άρθρα σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά.

Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για το Σχηματάρι να έχει ένα τόσο σπουδαίο γιατρό που να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη μαιευτική και την γυναικολογία.

Η «Άποψη τώρα» του εύχεται καλορίζικο το νέο του Ιατρείο και πάντα επιτυχίες.

Στα εγκαίνια παρέστησαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, προσωπικός φίλος του γιατρού, η Δημοτική Σύμβουλος Τανάγρας Ελ. Ζαφειροπούλου, η υποψήφια Δημοτικη Σύμβουλος και Δικηγόρος  Γιάννα Λιάπη και  φίλοι του ζευγαριού.