Ο νέος Βραζιλιάνος άσος του Α.Ο. Αυλώνα σε στιγμές χαλάρωσης  

Αποφασισμένη να ανέβει κατηγορία και να φτάσει στην Β ΄κατηγορία ΕΠΣ.ΑΝ.Α. είναι η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Αυλώνα και για αυτό η διοίκηση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ενισχύσει το ρόστερ της σε όλες τις γραμμές.

Ήδη έχει προχωρήσει σε τρείς σπουδαίες μεταγραφές των Τσεβά, Μορφονιού και πρόσφατα του Βραζιλιάνου επιθετικού μέσου Ντεντέους, ο οποίος κατά το παρελθόν αγωνίστηκε και στη Β΄ Εθνική με τα χρώματα του Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναμένεται με τις εμπειρίες του να δώσει άλλο αέρα στην ομάδα και να γίνει ο ηγέτης της τη φετινή χρονιά.

Σύμφωνα με την διοίκηση του συλλόγου συνολικά θα γίνουν εννέα μεταγραφές που θα δώσουν την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο το οποίο θα οδηγήσει την ομάδα από την Γ΄κατηγορία ΕΠΣ.ΑΝ.Α στη Β΄ με στόχο την επόμενη χρονιά να διεκδικήσει άνοδο και στην Α΄ κατηγορία.

Το νέο απόκτημα του Α.Ο. Αυλώνα, Ντεντέους, ανακάλυψε η «Άποψη τώρα», την Κυριακή, στο γνωστό Beach Bar Restaurant Santa Maria, σε στιγμές χαλάρωσης παρέα με τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Νίκο Τζεβελέκο, το μέλος Δημήτρη Τσίκουλα και τον Προπονητή του Α.Ο. Αυλώνα Άκη Πετρόχειλου.