Ο Ν. Χριστοδούλου εκλέχτηκε πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ωρωπού της Νέας Δημοκρατίας

Νέος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ωρωπού της Νέας Δημοκρατίας εκλέχτηκε, ο κ. Νικόλαος Χριστοδούλου, κατά τις εσωκομματικές εκλογές  της 13ης Μαΐου 2018, μετά από σκληρή μάχη με την κα Ασημίνα Ιωακείμ, με ψήφους 140 έναντι 132.

Οι εκλογές διεξήχθησαν με απόλυτη τάξη και η προσέλευση κρίνεται ικανοποιητική αν και ο αριθμός των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών που είχαν δικαίωμα ψήφου έφτασε μόλις τους 416.

Εν τούτοις τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας ψήφισαν τους εκλεκτούς τους με στόχο να στηρίξουν την παράταξη σε ένα νέο σάλπισμα νίκης, μια νέα πανστρατιά.

Στο Διοικητικό  Συμβούλιο εξελέγησαν επίσης οι:

Παπαγιάννης Γεώργιος, 93 ψήφοι

Ράπτη Ξανθίππη, 87 ψήφοι

Καμπιώτης Διονύσιος, 81 ψήφοι

Κούτσουρη Νεράτζω, 65 ψήφοι

Φαρμακίδου-Οικονομάκου Άννα, 53 ψήφοι

Κεπεσίδης Κοσμάς, 51 ψήφοι

Βάθη Ιωάννα , 45 ψήφοι

Μπάρδη Παρασκευή, 42 ψήφοι

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο μετέχουν επίσης η κα Ασημίνα Ιωακείμ και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

Συνολικά ψήφισαν 316 μέλη από τα 416 ταμειακώς εντάξει.

Ο νέος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ωρωπού κ. Νίκος Χριστοδούλου, μετά την εκλογή του, σε αποκλειστικές δηλώσεις, στην «Άποψη τώρα» τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους προσήλθαν, στις εσωκομματικές εκλογές της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης μας της Νέας Δημοκρατίας, για την ανάδειξη των νέων αιρετών  μελών των τοπικών οργάνων στο Δήμο Ωρωπού.

Οι διαδικασίες για την ανάδειξη των νέων μελών της ΔΗΜΤΟ Ωρωπού διεξήχθησαν άψογα και μέσα σε δημοκρατικές διαδικασίες κάτι που  αποδεικνύει  ότι η Νέα Δημοκρατία διαθέτει ισχυρά ερείσματα  στην κοινωνία. Δυνάμεις που θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο με την πάροδο του χρόνου με στόχο η Νέα Δημοκρατία να είναι πρώτη δύναμη στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Προσωπικά θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να γίνει η Νέα Δημοκρατία κυρίαρχη δύναμη στον Ωρωπό».

Γιώργος Παπαγιάννης και Δημήτρης Καραβάνας εν αναμονή των αποτελεσμάτων

Ο νέος Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Ωρωπού κ. Νίκος Χριστοδούλου, μετά την εκλογή του, με φίλους στο γνωστό παραλιακό στέκι Porto Pizza