Ο ΟΑΣΑ «έκλεισε» όλες τις πύλες

19,4% αύξηση εσόδων τον Ιανουάριο και 22% τον Φεβρουάριο Χάρης την εφαρμογή του e-ticket στα ΜΜΜ της πρωτεύουσας

Το ολικό κλείσιμο των πυλών του ηλεκτρονικού εισιτηρίου ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΑΣΑ, καθώς ενεργοποιήθηκαν οι αυτόματες πύλες και στον σταθμό «Βικτώρια» της γραμμής 1 του μετρό της Αθήνας.

Κατά την πρώτη ημέρα κλεισίματος των πυλών στον σταθμό «Βικτώρια», δηλαδή την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, παρουσιάστηκε αύξηση των επικυρώσεων κατά 10.000, σε σύγκριση με την αντίστοιχη ημέρα μία εβδομάδα νωρίτερα (Δευτέρα 8 Απριλίου).

Από το δεύτερο εξάμηνο του 2018, οπότε ξεκίνησε το εντατικό κλείσιμο των πυλών, οι επικυρώσεις και τα έσοδα του ομίλου ΟΑΣΑ παρουσιάζουν ανοδική πορεία. Είναι ενδεικτικό ότι τον Ιανουάριο του 2019 η αύξηση των εσόδων ανήλθε στο 19,4% και τον Φεβρουάριο στο 22%.

Το επόμενο διάστημα, ο Οργανισμός, σε συνεργασία με τον ανάδοχο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, θα υλοποιήσει περαιτέρω βελτιωτικές ενέργειες. Για παράδειγμα, μετά τη μείωση του χρόνου έκδοσης των εισιτηρίων στα αυτόματα μηχανήματα, το επόμενο βήμα είναι η ανανέωση του μενού με στόχο να καταστεί πιο εύχρηστο στο επιβατικό κοινό.

Πηγή: tovima.gr