Ο Πολάκης τα έβαλε με τους δικαστές

17.6.2016

Μετά τον «αριστερό ψάλτη» κ. Φίλη ήρθε η σειρά του κ. Πολάκη να απασχολήσει την κοινή γνώμη  με τις θεωρίες του και να ανοίξει νέα μέτωπα, καθώς τα έβαλε με τους δικαστές. Κι αυτό παρά το  γεγονός ότι το αντικείμενο του είναι ο τομέας της Υγείας όπου έχει ξεσηκώνει με τα καμώματά του και τις πέτρες. Το Μαξίμου και ο αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλος τον άδειασαν αλλά ο κ. Πολάκης πήρε το χρόνο δημοσιότητας που του αναλογούσε

Μιλώντας, χθες, σε εκδήλωση στο Περιστέρι, ο κ. Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση στο Δικαστικό Σώμα, κατηγορώντας το ότι απαιτεί νέο αίμα, καθώς πολλοί δικαστές είναι εξαρτημένοι και μέλη παραδικαστικών κυκλωμάτων. «Υπάρχει μεγάλο θέμα με τη Δικαιοσύνη. Πρέπει να μπουν νέοι άνθρωποι μέσα σε αυτή, γιατί μεγάλη μερίδα των δικαστών είναι -για να το πω ευγενικά- εξαρτώμενοι ή -για να το πω κανονικά- στο παραδικαστικό κύκλωμα του παρελθόντος ή του παρόντος», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο κ. Πολάκης, ανήμερα της αυτοκτονίας του Άρη Βελουχιώτη, το πορτρέτο του οποίου φιγουράρει στο γραφείο του, ζήτησε να υπάρξουν «μαυροσκούφηδες» που θα εφαρμόσουν την κυβερνητική πολιτική.

Ο κ. Πολάκης, κινούμενος στη γραμμή που χάραξε προ ημερών ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, έσπευσε να βγάλει πόρισμα και για τον θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου, λέγοντας ότι για πρώτη φορά η κυβέρνηση έβαλε χειροπέδες σε δημοσιογράφους-εκβιαστές και για έναν από αυτούς δεν ήταν ατύχημα και τόσο, ως φαίνεται.