Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέας Πολιτείας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέας Πολιτείας, παρουσία του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση, το πρωί της Κυριακής 7 Ιανουαρίου.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, ο π. Νικολάος ευλόγησε την Βασιλόπιτα, ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Μπακαράς ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν και ευχήθηκε καλή χρονιά.

Ο Δήμαρχος κ. Θωμάς Ρούσσης ευχήθηκε μια καλή χρονιά για όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα για το Σύλλογο να είναι δημιουργικό το νέο έτος και εξέφρασε τη στήριξη του.

Την εξαιρετική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπού και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Οικονομάκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Δάβρης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Τοπικών, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω κ. Στέφανος Δάβρης και του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού κ. Μιχάλης Τόλιας, ο επικεφαλής της Δυναμικής Πολιτείας κ. Γ. Γιασημάκης, ο Πρόεδρος της Ο.Σ.Ω. κ. Γ. Παναγόπουλος και ο Πρόεδρος της Ν.Ε.Ο.Σ.Ω. κ. Π. Αθανασόπουλος, Πρόεδροι Συλλόγων, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέας Πολιτείας ανανεώνει το ραντεβού στον ετήσιο χορό που διοργανώνει την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 13:00, στο κέντρο «Αλώνι».