Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Μαλακάσας «Φύση και Δράση» έκοψε την πίτα του

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο νεοσυσταθής Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Μαλακάσας «Φύση και Δράση»,  την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στο κέντρο «Συντριβάνι».

Στόχος του Συλλόγου είναι η προστασία του φυσικού κάλλους της Μαλακάσας και η ανάδειξή του ώστε η περιοχή να αναπτυχθεί και να αποτελέσει ένα χώρο αναψυχής για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου, καθώς διαθέτει όλες τις δυνατότητες εφόσον αξιοποιηθεί. Παράλληλα όμως και η ανάδειξη των Πολιτιστικών χαρακτηριστικών της περιοχής.

Τα μέλη του Συλλόγου ευελπιστούν ότι μέσα από δράσεις και παρεμβάσεις σύντομα η Μαλακάσα θα κερδίσει το στοίχημα για την  ανάδειξη της αυθεντικής ομορφιάς που διαθέτει αλλά και της ιστορίας και της παράδοσής της.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ευ. Γκουζούνης, ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Σπ. Λίτσας, ο πρώην Κοινοτάρχης κ. Κ. Λίτσας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μαλακάσας κ. Ζαπουνίδης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού-Γυμναστικού Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ» κ. Ευ. Ανδρεδάκης, Πρόεδροι και μέλη Τοπικών Συλλόγων και πλήθος κόσμου που διασκέδασαν στηρίζοντας τη δράση του νεοσύστατου Συλλόγου.