Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Χαλκουτσίου θα διοργανώσει και φέτος το Καρναβάλι στο Χαλκούτσι!

Επιστολή προς την “Άποψη τώρα” έστειλε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Χαλκουτσίου, προκειμένου να αποκαταστήσει τα γεγονότα, με αφορμή το άρθρο που δημοσιεύτηκε με τίτλο Στον «αέρα» φέτος το Καρναβάλι στο Χαλκούτσι Ωρωπού.

Παράλληλα με την επιστολή του ο Σύλλογος ανακοινώνει επίσημα ότι θα διοργανώσει και φέτος το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙΟΥ στις 18 Φεβρουαρίου, καθώς οι Γυναίκες του Συλλόγου παραμένουν πιστές στις αρχές τους με ήθος και αξιοπρέπεια.

Η επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Χαλκουτσίου έχει ως εξής:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Χαλκουτσίου είναι αυτός ο οποίος δημιούργησε το καρναβάλι και επί 30 συναπτά έτη το διοργανώνει στην πλατεία του Χαλκουτσίου.Τα πρώτα έτη λάβαμε μέρος και στο καρναβάλι Μοσχάτου, όπου την δεύτερη χρονιά συμμετοχής του πήρε το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε 130 άρματα πανελλαδικά. Με δική μας συμμετοχή, με δικά μας έξοδα, με δικά μας μεταφορικά, με δική μας Αγάπη, με δική μας Επιτυχία.

Σε αυτό λοιπόν το καρναβάλι όπως τότε έτσι και τώρα δεν υπάρχουν ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ. Χορηγοί ναι, εθελοντές ναι, στήριξη ναι!

Τη ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ την έχει μόνο ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, που σημαίνει ότι δεν δηλώνει συμμετοχή, αλλά αυτός δέχεται συμμετοχές.

Τώρα, όσον αφορά το ξύλινο σπιτάκι τα Χριστούγεννα στην πλατεία αυτό ήταν το αποκορύφωμα μιας περιόδου μη σωστής συνεργασίας ανάμεσα στον Σύλλογο και την Τοπική Δημοτική Αρχή και έγινε συνάντηση για αυτο το θέμα.

Ο Σύλλογος Γυναικών Χαλκουτσίου έχει διάρκεια ζωής 30 ετών και είναι ένας Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής και οχι πολιτικός.

Το ΔΣ το τηρεί αυτό με ΗΘΟΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Αρκείται στις κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες έχοντας στόχο τη βελτίωση και ανάδειξη του χωριού του και θα παρακαλούσαμε να γίνει σεβαστό απ’ όλους.

Πιστές στις αρχές μας ανακοινώνουμε οτι θα διοργανώσουμε και φέτος το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙΟΥ στις 18 ΦΛΕΒΑΡΗ και έχουμε την ελπίδα ότι θα υπάρξει μια σωστή και υγιής συνεργασία ανάμεσα σε εμάς και την Δημοτική Αρχή.