Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκαμίνου στέλνει τις ευχές και τις ευχαριστίες του

Ένα πολύ όμορφο τριήμερο πέρασε για το σύλλογο μας αψηφώντας το τσουκτερό κρύο διοργανώθηκαν τριήμερες εκδηλώσεις για την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων και όχι μόνο!

Την Παρασκευή ο σύλλογος μας σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμου φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του χωριού μας και στην συνέχεια ο κόσμος άκουσε το πρόγραμμα που μας παρουσίασε η φιλαρμονική ορχήστρα της Κ.Ε.Δ.Ω., ενώ μπόρεσε να ψυχαγωγηθεί στο χριστουγεννιάτικο χωριό το οποίο είχε στηθεί για 3 ήμερες έχοντας bazar με αντικείμενα κατασκευασμένα στο χέρι από μέλη του συλλόγου μας. Ζαχαρόσπτο όπου ο κόσμος έπαιρνε δωρεάν γλυκά, ευχόσπιτο και παιχνιδόσπιτο, ενώ για το τέλος τα παιδιά άκουσαν ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι!!

Το Σάββατο 17/12 το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού πρόσφερε στο χωριό μας την παράσταση “Η νεράϊδα, ο μάγος Μέρλιν και οι φίλοι του για τους μικρούς μας φίλους.

Την Κυριακή 18/12 τα παιδιά που δραστηριοποιούνται στο σύλλογο μας παρουσίασαν ένα πολύ όμορφο θέαμα. Αρχικά το παιδικό εργαστήρι έψαλλε τα κάλαντα, ακολούθησε το εφηβικό εργαστήριό με παράσταση και τέλος ακολούθησε το εφηβικό τμήμα των παραδοσιακών μας χορών το οποίο μας χόρεψε χριστουγεννιάτικα τραγούδια με χοροδιδάσκαλο τον κ. Δημήτρη Αρβανίτη.

Τη βραδιά έκλεισε η παιδική χορωδία με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Ραχήλ Γιουνά.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους που στηρίξατε αυτή την προσπάθεια μας και και να σας ευχηθούμε καλά Χριστούγεννα με υγεία.