Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Τερψιχόρη» μας ταξίδεψε στα μονοπάτια το λαϊκού Πολιτισμού μας

Στα μονοπάτια του Λαϊκού μας Πολιτισμού μας ταξίδεψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Τερψιχόρη», την Κυριακή 8 Ιουλίου, στην ετήσια παράσταση που διοργάνωσε  στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σχηματαρίου με τίτλο «Αραδιαστείτε στο χορό και πιάστε το παιχνίδι».

Μια μουσική παράσταση  την οποία συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Τερψιχόρη» και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος με απόλυτη επιτυχία.

Παραδοσιακοί χοροί, μουσικές, σκοποί και τραγούδια, παραδοσιακές φορεσιές και «παιχνίδια» ξεδιπλώθηκαν στη παράσταση με την μουσική παρουσία της παραδοσιακής ορχήστρας  «Επτάσημο».
Η ορχήστρα «Επτάσημο» συμμετείχε και πέρυσι στην παράσταση της Τερψιχόρης αφήνοντας υπέροχες αναμνήσεις.

Την ορχήστρα αποτελούν στα πνευστά ο Βαγγέλης Παπαναστασίου, στο βιολί ο Βαγγέλης Σαραντίδης, στο Λάουτο ο Άκης Ηλιάδης και τα κρουστά ο  Ηλίας Γάκος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά, ο Πρόεδρος του Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας κ. Γιώργος Ψυχογιός, Ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Δημητρίου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ κ. Αλέξανδρος Ανυφαντής και ο Αντιπρόεδρος κ. Διομήδης Δριχούτης, η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Ελένη Ζαφειροπούλου, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Γιάννης Γκίνης, Αυτοδιοικητικοί και πλήθος κόσμου.