Ο πρώτος διαγωνισμός για τα ωραιότερα γυναικεία γεννητικά όργανα

13.12.2015

Ο χώρος του Μάρκετινγκ είναι γνωστό πως ψάχνει διαρκώς καινοτόμες ιδέες για να προωθήσει τα προϊόντα. Την λογική αυτή ξεπέρασε ο Αμερικανός Μπράιαν Σλόουν, που στην προσπάθεια του να βελτιώσει τα «εμπορεύματα» του δεν δίστασε να φτάσει σε μια ακραία κίνηση.

Ο Σλόουν είναι κατασκευαστής σεξουαλικών βοηθημάτων και προκειμένου να εξελίξει τα προϊόντα του, διοργάνωσε διεθνή καλλιστεία για την ανάδειξη των πιο όμορφων γυναικείων γεννητικών οργάνων. Σκοπός του είναι να δημιουργήσει ομοιώματα και καλούπια, βάσει των οποίων θα καταφέρει να κατασκευάσει ακόμα καλύτερα ερωτικά βοηθήματα.

Μπροστά λοιπόν στην… «τέχνη», τα ταμπού ξεπερνιούνται κι έτσι ο επιχειρηματίας ανήρτησε αγγελία στο διαδίκτυο αναζητώντας τα ομορφότερα γυναικεία γεννητικά όργανα.

Όπως εξηγεί ο ίδιος, «Θέλω να ανακαλύψω ποιος γυναικείος κόλπος αρέσει στους άνδρες προκειμένου να μεταφέρω το ομοίωμά του σε σεξουαλικό βοήθημα»

185 γυναίκες από όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν στέλνοντας φωτογραφίες των γεννητικών τους οργάνων στην σχετική ιστοσελίδα και στη συνέχεια 134.707 συνολικά άνδρες-χρήστες της ιστοσελίδας από 191 κράτη ψήφισαν και επέλεξαν τους τρεις ομορφότερους κόλπους.

Η αποστολή φωτογραφιών είχε μόνο έναν όρο: «οι συμμετέχουσες παρακαλούνται να είναι… περιποιημένες», καθώς οι… ψηφοφόροι-άνδρες θα έπρεπε αν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για να διαμορφώσουν την τελική τους επιλογή.

Η Σκωτσέζα Νελ αναδείχθηκε νικήτρια του διαγωνισμού, αν και όπως τόνισε αρχικά δεν ήθελε να θέσει υποψηφιότητα αλλά την έπεισε ο σύντροφος της. Παράλληλα απεδείχθη και πολύ μετριόφρων καθώς δήλωσε πως «Δεν πιστεύω πως έχω τα ομορφότερα γεννητικά όργανα στον κόσμο, μάλλον έτυχε να στείλω μια πολύ ωραία φωτογραφία» και συμπληρώνει  «Επίσης, το δείγμα των 182 γυναικών είναι πολύ μικρό για να είναι αντιπροσωπευτικό».

Οι τρεις πρώτες νικήτριες προσκλήθηκαν στο Βερολίνο, όπου συναντήθηκαν με τον εμπνευστή του διαγωνισμού για να τις «σκανάρει» με τη βοήθεια ενός τρισδιάστατου scanner και στη συνέχεια να αποτυπώσει τους κόλπους τους σε καλούπι προκειμένου να κατασκευάσει το ιδανικό σεξουαλικό βοήθημα.