Ο Π. Ψωμιάδης προσυπογράφει όσα είπε η Μπακογιάννη για το 2009

25.11.2015

Στο πλευρό της Ντόρας  Μπακογιάννη για όσα συνέβησαν το μακρινό…2009 στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας και προσυπογράφοντας τα όσα είπε βρέθηκε σήμερα ο Παν. Ψωμιάδης.

Ο πρώην Περιφερειάρχης σχολιάζοντας τις πρόσφατες αναφορές της κυρίας Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ το 2009, είπε ότι  «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός, πως μετά από πολλά χρόνια η κ. Ντόρα Μπακογιάννη είχε το θάρρος και την τόλμη να αγγίξει τα γεγονότα των εκλογών του 2009»..

Και πρόσθεσε «Όλο αυτό τον καιρό, για το καλό της Παράταξης, είχα αναφερθεί μόνο στο ποσοστό που πήρα στις κάλπες -15,5%- και κανείς ποτέ δεν το αμφισβήτησε. Την περίοδο εκείνη συμφωνήσαμε όλοι πως δεν έπρεπε -πέρα απ’ όσα συνέβησαν σε συγκεκριμένα εκλογικά κέντρα- να πάμε σε δεύτερη Κυριακή, για να διασφαλίσουμε την ενότητα. Νομίζω πως ήταν μια σοφή απόφαση».

Ενώ τάχθηκε κατά της δεύτερης Κυριακής  λέγοντας «Σήμερα και κάτω από το βάρος των δραματικών εξελίξεων πιστεύω πως πρέπει με ψυχραιμία, σύνεση και τη μέγιστη δυνατή συνεννόηση να αποφύγουμε τη δεύτερη Κυριακή. Φοβάμαι πως η πόλωση θα ήταν καταστροφική για τη ΝΔ».