Ο Σπύρος Καυκόπουλος νέος Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ωρωπού

Φίλες και φίλοι,

Οι εκλογές, για την ανάδειξη του νέου Προέδρου και των μελών, της νέας διοίκησης της ΔΗΜΤΟ Ωρωπού, χθες, μέσα από μια καθόλα δημοκρατική και διαφανή διαδικασία, ανέδειξαν τις δημοκρατικές αρχές και αξίες της παράταξης μας. Την ζωντάνια του κόμματός μας μέσα από την αθρόα συμμετοχή.

Προσωπικά θα ήθελα, μέσα από τα βάθη της καρδίας μου να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την υποδειγματική, δημοκρατική διαδικασία. Μια διαδικασία που νικητής ήταν η δημοκρατία και η ανάδειξη του πολιτικού πολιτισμού που πρεσβεύει διαχρονικά η παράταξή μας.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Όσους με εμπιστεύτηκαν και με ανέδειξαν στο αξίωμα του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Ωρωπού, με στόχο να υπερασπιστώ αυτές τις αξίες και να αγωνιστώ για την πρόοδο του τόπου μας.

Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ και τον ανθυποψήφιο Νίκο Χριστοδούλου.

Από σήμερα γυρίζουμε σελίδα. Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν. Μπροστά μας απλώνεται μια νέα μέρα, όπου κοινός τόπος και στόχος όλων θα πρέπει να είναι η ενδυνάμωση της Τοπικής Οργάνωσής μας. Η στήριξη και προώθηση του κυβερνητικού έργου της παράταξης μας και προσωπικά του πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη. Αλλά και για να οδηγήσουμε τη Νέα Δημοκρατία σε νέες νικηφόρες μάχες, προς όφελος του λαού μας.

Ταυτόχρονα στόχος μας θα είναι η προώθηση των τοπικών προβλημάτων στην κεντρική εξουσία.

Να έχουμε παρεμβατική φωνή για την επίλυσή τους. Να είμαστε κοντά στην κοινωνία και στους συμπολίτες μας. Αρωγοί σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης του τόπου μας. Σε κάθε πρωτοβουλία που θα ανοίγει νέους δρόμους ανάπτυξης και προόδου. Για να ανεβάσουμε τον Ωρωπό μας λίγο ψηλότερα.

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκινάμε σας ζητάω να είστε όλες και όλοι οι Νεοδημοκράτες στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Ενωμένοι σαν μια γροθιά. Από αυτή την μάχη δεν περισσεύει κανείς. Έχουμε πολλά να κάνουμε και να πετύχουμε στο χρόνο που έρχεται.

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλή δύναμη και καλό αγώνα.

Καυκόπουλος Ξ. Σπυρίδων

Γενικός Ιατρός

Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Ωρωπού