Ο Σπύρος Καυκόπουλος υποψήφιος για Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ωρωπού

Φίλες   και φίλοι,

Έχω την χαρά και την τιμή  να σας ανακοινώσω σήμερα, την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα, στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές της παράταξης μας, την 24η Οκτωβρίου και να διεκδικήσω την θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο Ωρωπού της Νέας Δημοκρατίας.

Ήταν μια απόφαση που έλαβα, μετά από παρότρυνση πολλών φίλων της παράταξής μας, αλλά και προσωπική  σκέψη, εκτιμώντας ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την πορεία της Τοπικής Οργάνωσής μας.

Να την ενδυναμώσουμε μέσα από μια ουσιαστική αναδιοργάνωση ανοιχτών θυρών,

Να στηρίξουμε το πολυδιάστατο έργο της κυβέρνησης

Να τη διευρύνουμε και να  την ισχυροποιήσουμε, μέσα στους κόλπους της κοινωνίας, ενόψει των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων, με στόχο νέες νικηφόρες μάχες,  προς όφελος του  Ωρωπού  και της χώρα μας. Ταυτόχρονα  να ενισχύσουμε τον παρεμβατικό ρόλο μας στην τοπική κοινωνία και να δώσουμε ώθηση στη λύση χρόνιων  προβλημάτων της περιοχής μας  στη Κεντρική εξουσία.  Έχουμε τη δύναμη και τη θέληση, να μην είμαστε απλοί θεατές,  αλλά πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

Εδώ και χρόνια, όπως όλοι γνωρίζετε, με τη δική σας στήριξη, έχω διαγράψει  μια καθημερινή συμμετοχή στην τοπική κοινωνία και ως γιατρός, αλλά και μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου.

Σε αυτή τη νέα αρχή,  στη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μας, θεωρώ  αναγκαία, απαραίτητη και δεδομένη την συμμετοχική στήριξή σας, με την ψήφο σας στο πρόσωπό μου.

Μαζί να ανοίξουμε νέους δρόμους. Να θέσουμε, να διεκδικήσουμε  και να  πετύχουμε νέους στόχους με οδηγό  την Φιλελεύθερη παράταξή μας σεβόμενοι τις διαχρονικές  αρχές κι αξίες της.

Σας καλώ, λοιπόν, όλοι ενωμένοι  να κάνουμε μαζί μια νέα αρχή για μια νέα πορεία νίκης. Να πάμε ψηλότερα την οργάνωσή και τον Ωρωπό μας.

Σε αυτό το προσκλητήριο νίκης, σας θέλω όλους δίπλα μου, να ανατρέψουμε ό,τι μας πλήγωσε και να συνεχίσουμε ό,τι ωραίο έχει χτιστεί μέχρι σήμερα.

Σας ευχαριστώ

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Σπυρίδων Ξ. Καυκόπουλος

Γενικός Οικογενειακός Ιατρός

Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού