Ο Σταμάτης Χασιώτης εγκαινίασε το νέο ασφαλιστικό γραφείο του στον Αυλώνα

Το νέο του ασφαλιστικό γραφείο, στη γενέτειρά του, τον Αυλώνα, εγκαινίασε, τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου,  ο γνωστός και πολύ πετυχημένος επιχειρηματίας στον κλάδο της ασφάλειας Σταμάτης Χασιώτης. Σε ένα υπέροχο, όσο και φιλικό χώρο, ο Σταμάτης Χασιώτης επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στον τομέα της ενέργειας, με σύμμαχο την μακρά εμπειρία του και κυρίως την γνώση του στον κλάδο της ασφάλισης, με στόχο να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ατομικό, οικογενειακό και επιχειρηματικό επίπεδο.

Έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, μέσα σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα, παρουσία των συνεργατών,  συγγενών και δεκάδων φίλων του, ο Σταμάτης Χασιώτης πραγματοποίησε  τα εγκαίνια του γραφείου του.

Το νέο αυτό ασφαλιστικό γραφείο, με πολλές ακόμα υπηρεσίες στον τομέα της ενέργειας, έρχεται να  δημιουργήσει  νέα δεδομένα στην περιοχή αφού, μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε αντίστοιχο κατάστημα. Σε μια  βιομηχανική περιοχή, όπου δραστηριοποιούνται  εκατοντάδες επιχειρήσεις, με χιλιάδες εργαζόμενους.

Το γραφείο του Σταμάτη Χασιώτη  στεγάζει την εταιρία του Τ.Ν.G.L. INSURANCE, The new good life, που δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό κλάδο και την εταιρία TNGL ENERGY  solutions που δραστηριοποιείται στο τομέα της ενέργειας.  Αντιπροσωπεύει όλες τις μεγάλες εταιρίες ασφάλισης και  ενέργειας της χώρας. Παράλληλα στο γραφείο οι πολίτες μπορούν να πληρώνουν όλους τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ με κάρτα.

Της τελετής των εγκαινίων προηγήθηκε κοπή  της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του γραφείου και  ακολούθησε, μέσα σε συγκινητική ατμόσφαιρα  και το σβήσιμο των κεριών της γενέθλιας τούρτας της εταιρίας η οποία, αισίως, συμπλήρωσε, φέτος, 49 χρόνια ζωής.  Μιας απόλυτα  επιτυχημένης πορείας στον ασφαλιστικό κλάδο που ξεκίνησε ο αείμνηστος Βασίλης Χασιώτης, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ασφαλιστές μεγάλων εταιριών επί σειρά ετών, πατέρας του Σταμάτη Χασιώτη.

Ο Σταμάτης Χασιώτης, άξιος συνεχιστής της πορείας του πατέρα του, πορεύεται με την  ίδια  επιτυχία στον ασφαλιστικό τομέα. Με πολλή δουλειά έχει κατορθώσει να δημιουργήσει στην αγορά ένα μεγάλο  όνομα, καθώς  έχει αφήσει στο χώρο, ήδη, το δικό του αποτύπωμα.

Μετά τα εγκαίνια ακολούθησε δεξίωση με πλούσια εδέσματα και άφθονο κρασί.

Στα εγκαίνια του ασφαλιστικού γραφείου  παραβρέθηκαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Παπαγιάννης, ο πρώην  Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Χρήστος  Σαμπάνης, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού Μιχάλης Χασιώτης, ο πρώην τοπικός σύμβουλος Θωμάς Μακροδημήτρης, ασφαλιστές, επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου. Την  παράσταση, πάντως,  έκλεψε ο μικρός γιός του Σταμάτη Χασιώτη, Βασίλης.