Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μαλακάσας άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Μαλακάσα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Μαλακάσας, που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μαλακάσας, το Σάββατο το απόγευμα 10 Δεκεμβρίου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Χαράλαμπος Ζαπουνίδης καλωσόρισε όλους όσους παρευρέθηκαν και ευχήθηκε καλές γιορτές, ενώ τις ευχές τους έδωσαν και ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, ο Αντιδήμαρχος Μαλακάσας κ. Γιώργος Σιδέρης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Μαλακάσας κ. Ευάγγελος Γκουζούνης και η Πρόεδρος του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλακάσας.

Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού της Μαλακάσας συγκίνησαν με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια τους, ενώ ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε κεράσματα σπιτικών παραδοσιακών γλυκών.

Η κεντρική πλατεία της Μαλακάσας έλαμψε με τη φωταγώγηση του δέντρου και της φάτνης. Μεγάλη ζωντάνια έδωσε και το bazaar με κατασκευές μαθητών και γονιών, που ενθουσίασαν με την πρωτοτυπία τους.

Συγχαρητήρια για την αξιέπαινη προσπάθεια που έγινε ολόκαρδα από τους γονείς και τη συμμετοχή του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλακάσας, ενώ μια ξεχωριστή νότα έδωσαν τα τραγούδια της χορωδίας του Συλλόγου Ποντίων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Μαλακάσας κ. Σπύρος Λίτσας και κ. Ελεάνα Κόκκλα που στήριξαν την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μαλακάσας.

*Το bazaar θα λειτουργήσει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 11.00-22.00 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 11.00-20.00