Ο Τζιτζικώστας “ξέχασε” το ντιμπέιτ;

7.12.2015

Με το θέμα του ντιμπέιτ να επανέρχεται στο προσκήνιο, αυτήν τη φορά από την πλευρά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ξανά φουντώνει η προεκλογική μάχη για την ηγεσία της ΝΔ.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επικρίνει τον Απόστολο Τζιτζικώστα ότι «ξέχασε» την πρόσκληση για δημόσια μονομαχία, προκειμένου να υπάρξει μια αναμέτρηση επιχειρημάτων όχι μόνο για το μέλλον της συντηρητικής παράταξης, αλλά και για να καταγραφούν οι ευθύνες για το εκλογικό φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου, αναφέρουν “Τα Νέα”.

Από το επιτελείο Τζιτζικώστα θεωρούν ότι βασικός στόχος του Μεϊμαράκη είναι να εμπλέξει τον περιφερειάρχη με το φιάσκο, ενώ για το ντιμπέιτ παραπέμπουν στην απάντηση που έχει λάβει ο πρώην πρόεδρος από την πρώτη στιγμή που απηύθυνε την πρόσκληση («όπου και όποτε θέλει») και αναμένουν την επισημοποίηση της, όπως χαρακτηριστικά λένε, αφού την προηγούμενη φορά η πρόσκληση είχε κατατεθεί μέσω κύκλων.

Μια τηλεοπτική μονομαχία Μεϊμαράκη-Τζιτζικώστα, ωστόσο, προεξοφλείται ότι θα προκαλέσει τη σφοδρή αντίδραση των Κυριάκου Μητσοτάκη και Άδωνi Γεωργιάδη, οι οποίοι θέτουν ως βασικό όρο τη συμμετοχή και των τεσσάρων υποψηφίων για τη διεξαγωγή ενός ντιμπέιτ.