Ο Τσιμιτσέλης απαντά στα υβριστικά σχόλια για την στήριξη στον Κιάμο

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε σχολιάσει την ανάρτηση του Πάνου Κιάμου για το άνοιγμα των covid free μπουζουκιών γράφοντας “Πάμεεεε”.

Καταιγισμό υβριστικών σχολίων δέχτηκε ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης τις τελευταίες ημέρες, μετά από ένα σχόλιό του σε ανάρτηση του τραγουδιστή Πάνου Κιάμου.

Ο ηθοποιός θέλησε να στηρίξει τον τραγουδιστή, Πάνο Κιάμο, σε μια αναρτησή του για το άνοιγμα των covid free μπουζουκιών, σχολιάζοντας “Πάμεεεε”. Η λέξη όμως αυτή ήταν αρκετή για να προκληθεί “θύελλα” αντιδράσεων στα social media.

Ο Τσιμιτσέλης απαντά στα υβριστικά σχόλια για την στήριξη στον Κιάμο
 INSTAGRAM@PANOSKIAMOS_OFFICIAL

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θέλησε μέσω ενός story στο Instagram να ξεκαθαρίσει τη θέση του γράφοντας:

“Μετά από σχόλια που έκανα σε ανάρτηση του Πάνου Κιάμου για το άνοιγμα των κέντρων νυχτερινής διασκέδασης έχω δεχτεί πάρα πολλά σχόλια, τύπου π…ς γιε και άλλα! Δεν καταλαβαίνω τι σκατά γίνεται και τι σκατά κουβαλάει στο κεφάλι του ο καθένας! Δεν γίνεται διαχωρισμός, δεν προκάλεσε κανένας κοινωνικό διαχωρισμό. Τραγουδιστές και ηθοποιοί, όπως και πολλοί κλάδοι έχουν να δουλέψουν 1μιση χρόνο. Και σε ένα σχόλιο που επικροτώ ξανά το άνοιγμα των μαγαζιών δέχομαι τόσα βρισίδια; Ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του, ο κάθε ένας μπορεί να εμβολιαστεί μπορεί και όχι. Δεν είναι ο Πάνος Κιάμος το ελληνικό κράτος ούτε ανήκω στην επιστημονική κοινότητα. Όλα τα βρισίδια τα επιστρέφω πίσω λοιπόν.”

Ο Τσιμιτσέλης απαντά στα υβριστικά σχόλια για την στήριξη στον Κιάμο
 INSTAGRAM@GTSIMITSELIS
news247.gr