Ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΚΚΕ Β. Χριστοφόρου συζήτησε με κόσμο του Ωρωπού

Συνάντηση με κόσμο του Ωρωπού είχε την Τετάρτη 7 Ιουνίου, ο υποψήφιος Βουλευτής του Κόμματος Βαγγέλης Χριστοφόρου, στη Σκάλα Ωρωπού, στην καφετέρια Παπαρούνα.

Ο κ. Χριστοφόρου ανέλυσε την σημασία των εκλογών της  25ης Ιουνίου για τη χώρα επισημαίνοντας ότι «μπορεί να είναι μάλλον γνωστός ο επόμενος πρωθυπουργός, αλλά το ζητούμενο είναι μια ισχυρή Αντιπολίτευση. Να αντισταθεί ο λαός, ώστε να υπάρξει μια ισχυρή αντιπολίτευση που να μπορεί να αντιπαρέλθει με επιχειρήματα την καπιταλιστική πολιτική του  κεφαλαίου».

«Η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να το πράξει είναι το ΚΚΕ για δύο λόγους», είπε. «Πρώτον, γιατί έχει ιδεολογική ταυτότητα. Δεύτερον γιατί έχει οργανωτική δομή που μπορεί να αντισταθεί στην καπιταλιστική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και του κεφαλαίου. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ», τόνισε.

Υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση φοβάται την αντίδραση του ΚΚΕ, τις κινητοποιήσεις, το λαό όταν βγαίνει στους δρόμους όπως στην περίπτωση των Τεμπών όπου 2,5 εκατ. άνθρωποι κινητοποιήθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στις πολιτικές ευθύνες του των κυβερνήσεων διαχρονικά».

Ανέφερε ότι το ΚΚΕ είναι αυτό που καθημερινά αγωνίζεται  για τα δικαιώματα των εργαζομένων και των λαϊκών μαζών που υποφέρουν από την ακρίβεια, την βαριά φορολογία, τις εργασιακές ανισότητες, την ανεργία. «Εμείς είπε είμαστε αυτοί που ξεσκεπάζουμε τις αντιλαϊκές πολιτικές τους.  Που αντιστεκόμαστε σθεναρά στην καταδυνάστευση των εργαζόμενων. Είμαστε δίπλα στους νέους , δίπλα σε εκείνους που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από τους πλειστηριασμούς. Για αυτό η συμμετοχή μας στις εκλογές θα πρέπει να είναι μαζική, ώστε να έχουμε μια ισχυρή αντιπολίτευση», κατέληξε ο κ. Χριστοφόρου.

Τον κ. Χριστοφόρου προλόγισε ο  Γραμματέας της ΚΟΒ Ωρωπού Νίκος Κοτζιάς ο οποίος τόνισε ότι «όλοι μαζί ενωμένοι θα πρέπει να δώσουν την μάχη των εκλογών της 25ης Ιουνίου για ένα ισχυρό ΚΚΕ».