Ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλας Φαραντούρης στον Ωρωπό

Τον Ωρωπό επισκέφθηκε σήμερα, το πρωί του Σαββάτου 8 Απριλίου, ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νικόλας Φαραντούρης, ο οποίος συνομίλησε με πολλούς φίλους αλλά και συνοδοιπόρους, για θέματα πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά που απασχολούν το λαό.

Η τρέχουσα επικαιρότητα δεν έλειψε από την κουβέντα, ενώ ο κ. Φαραντούρης ανέπτυξε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στα προβλήματα που ταλανίζουν καθημερινά τους πολίτες και την πολιτική σκηνή.

Προσιτός, φιλικός και με άμεσο ειλικρινή λόγο, ο Νικόλας Φαραντούρης, συνδυάζοντας την απλότητα με το δυναμισμό, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και την εκτίμηση των συνομιλητών του. Δεν παρέλειψε να περάσει και από τη Λαϊκή Αγορά στη Σκάλα Ωρωπού, όπου είχε την ευκαιρία να χαιρετίσει και να ακούσει τα παράπονα των παραγωγών και του κόσμου  για την ακρίβεια.

Ο Νικόλας Φαραντούρης, διακεκριμένος δικηγόρος και Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου, στο Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, είναι από τα πιο ικανά και δυναμικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με την πολιτική γνώση και εμπειρία που απαιτείται, ώστε να εκπροσωπήσει το κόμμα στο Ευρωκοινοβούλιο.