Ο υπ. Περ/ρχης Στ. Ελλάδας Κ. Μαρκόπουλος σε συνάντηση φίλων στο Δήλεσι

Οι παρέες με όραμα κάνουν πάντα τις ανατροπές. Μια ωραία παρέα αυτοδιοικητικών, κι όχι μόνο, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, 14 Μαρτίου, στην ταβέρνα «Μπακλάκος», στο Δήλεσι, για να περάσουν όμορφα αλλά, κυρίως, για  να μιλήσουν πολιτικά ενόψει των Περιφερειακών εκλογών.

Τιμώμενο πρόσωπο ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, με τον  συνδυασμό «Στερεά Περιφέρεια» Κώστας Μαρκόπουλος και οικοδεσπότης ο πολύ αγαπητός υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στη Βοιωτία  Γιάννης Δαλαβούρας.

Ο Κ. Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του και τον στόχο του, που είναι να δημιουργήσει μια στέρεη, Στερεά Ελλάδα, που να μπορεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών. Μια Περιφέρεια που θα διεκδικεί, θα είναι πρωταγωνιστής και θα δημιουργεί για το καλό των πολιτών της. Που θα ανεβάσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων μέσα από αναγκαία έργα απόρροια της συνεχής παρουσίας στην Ε.Ε. για την άντληση πόρων που δικαιούται η περιοχή.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης τόνισε ότι σε αυτό το μακρύ, αλλά τόσο όμορφο ταξίδι θέλει να έχει δίπλα του, κάθε πολίτη πέρα από κομματικές γραμμές, που προσδοκά μια καλύτερη Στερεά Ελλάδα. Φυσικά αυτό θα γίνει με την αγαστή συνεργασία με όλους τους Δημάρχους της Περιφέρειας που θα εκλεγούν στις  αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Οι Δήμαρχοι θα είναι συνεργάτες και συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι της ανάπτυξης και της προόδου.

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με πολλή συζήτηση γύρω από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ανταλλάσσοντας απόψεις για τα προβλήματα της Στερεάς Ελλάδας, αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης.

Ο πολύ αγαπητός και έμπειρος πολιτικός Κ. Μαρκόπουλος ευχαρίστησε, πρωτίστως, τον Γ. Δαλαβούρα που είχε την πρωτοβουλία της συγκέντρωσης αλλά και έναν –  έναν προσωπικά, όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτό το ωραίο ταξίδι που ξεκίνησε με στόχο την νίκη στις εκλογές για μια Στερεά Ελλάδα όλων των πολιτών.