Ο Χαράλαμπος Αλεξανδράτος υποψήφιος Π.Σ. με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Χαράλαμπος Αλεξανδράτος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

Γ. Πατούλης: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι από κοινού με όλους τους άξιους υποψηφίους μας θα κατακτήσουμε τη νίκη και θα δώσουμε  αναπτυξιακή ανάσα στην Αττική προς όφελος των πολιτών της»

 

Την υποψηφιότητα του κ. Χαράλαμπου Αλεξανδράτου στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών, ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Ο κ. Αλεξανδράτος είναι Δάσκαλος και Πολιτικός Επιστήμων με σπουδές στη Νομική Σχολή Αθηνών και στη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία. Έχει διατελέσει  Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιοχής Δυτικού Τομέα  Αθηνών,  Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου Αθηνών  το διάστημα 2007-2010.

Επιπρόσθετα ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2012.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:

«Καλωσορίζω τον κ. Αλεξανδράτο στο συνδυασμό μας «Νέα Αρχή για την Αττική» και του εύχομαι καλή δύναμη στο κοινό μας αγώνα για να κάνουμε την Αττική μία Περιφέρεια με σύγχρονο, οραματικό πρόσωπο. Η μάχη που δίνουμε είναι δύσκολη αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι από κοινού με όλους τους άξιους υποψηφίους μας θα κατακτήσουμε τη νίκη και θα δώσουμε αναπτυξιακή ανάσα στην Αττική προς όφελος των πολιτών της».

Πατήστε εδώ για να δείτε το βιογραφικό του Χ. Αλεξανδράτου/cv-alexandratos.pdf