Ο Χαρδαλιάς έδωσε συνέντευξη σε παιδιά: «Είναι καλός σας φίλος ο κ. Τσιόρδας;-Είστε αλήθεια τόσο αυστηρός;»

«Απολαυστική», χαρακτήρισε ο ίδιος τη συνέντευξή του, στα παιδιά του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού «Άτρακτος»

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς που δέχθηκε να τον… ανακρίνουν δύο μικρά παιδιά στο πλαίσιο της δράσης Atraktos Kids.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, μίλησε για την καθημερινότητα του, τη σχέση του με τον Σωτήρη Τσιόδρα και τα όνειρα που βλέπει με τον… κορονοϊό.

Οι μικροί δημοσιογράφοι του έθεσαν πολλές ερωτήσεις, όπως πώς γίνεται κάθε απόγευμα η ενημέρωση του ΕΟΔΥ μέχρι το αν έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο για τα παιδιά του και από τον αν στα αλήθεια είναι «τόσο αυστηρός», μέχρι «τί ώρα ξυπνάει».

«Πολλές φορές γινόμαστε αυστηροί για να να προστατεύουμε τους άλλους», ανέφερε. Απαντώντας ότι δεν έχει όσο χρόνο θα ήθελε με τα παιδιά του ο Νίκος Χαρδαλιάς βρήκε επίσης ευκαιρία να τονίσει: «Εσείς τα παιδιά μας δίνετε δύναμη κι ένα απίστευτα καλό παράδειγμα για το πόσο μπορούν να τηρηθούν τα μέτρα».

«Απολαυστική», χαρακτήρισε ο ίδιος τη συνέντευξη του, στα παιδιά του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού «Άτρακτος».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανήρτησε το βίντεο στα social media και έγραψε:

«Από πού παίρνετε δύναμη;» «Πόσο καλός σας φίλος είναι ο κύριος Τσιόδρας;» «Αν μπορούσατε να αλλάξετε τη δουλειά σας, τι θα θέλατε να είστε;» Αυτές ήταν μερικές από τις ερωτήσεις που μου έκαναν τα απίστευτα παιδιά της «Ατράκτου» και που κλήθηκα να απαντήσω σε μία τόσο «διαφορετική» συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, την οποία απόλαυσα σε όλη τη διάρκειά της! Σας ευχαριστώ πολύ Atraktos Kids για τις Μεγάλες μας Κουβέντες. Ξεχωριστή εμπειρία η συνάντησή μας».

Δείτε τη συνέντευξη

newsbeast.gr