Ο χειμώνας έφτασε για τα καλά! Χιονίζει και εντός της Αττικής

Ο χειμώνας φαίνεται ότι έφτασε για τα καλά σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας.

Ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας έχουμε από σήμερα Δευτέρα και οι χιονοπτώσεις άρχισαν όχι μόνο στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και εντός της Αττικής. Εδώ και λίγη ώρα χιονίζει και ρίχνει χαλάζι στην Πάρνηθα,  όπως δημοσιεύει και το καταφύγιο «Μπάφι» στον λογαριασμό του στο Facebook.

Πριν λίγη ώρα άρχισε η χιονόπτωση στην Τριγγία της Καλαμπάκας σε υψόμετρο πάνω από 1.000 μέτρα και το κρύο όπως αναφέρεται στο trikalaola.gr είναι τσουχτερό.

Στα λευκά έχουν «ντυθεί» από χθες, Κυριακή, πολλές περιοχές της Καστοριάς, ενώ χιονόπτωση αναμένεται και στο κέντρο της πόλης.

Η ελαφριά χιονόπτωση ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής και αναμένεται να υποχωρήσει αύριο. Η χιονόπτωση συνεχίστηκε και σήμερα το πρωί, χωρίς όμως να έχει προκαλέσει προβλήματα στους πολίτες. Οι αντιολισθητικές αλυσίδες, ωστόσο, είναι απαραίτητες για την κίνηση των οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Στη Φλώρινα, όπου η θερμοκρασία «φλερτάρει» με τους 0 βαθμούς κάνοντας το κρύο ιδιαιτέρως αισθητό. Οι κοινότητες Πολυπόταμος, Φλάμπουρο, Τριανταφυλλιά και Νυμφαίο «ντύθηκαν» στα λευκά.