Ο Χ. Θεοχάρης καταφέρεται κατά του Αλ. Φλαμπουράρη

22.10.2015

 

Αιχμές για διακίνηση  μαύρου χρήματος άφησε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το ιπποδρομιακό στοίχημα, ο Χ. Θεοχάρης κατά του κ. Αλ. Φλαμπουράρη και της πρώην εταιρίας που διατηρούσε.

 

 Ο βουλευτής του Ποταμιού εξαπέλυσε βαριά καταγγελία κατά του υπουργού επαναφέροντας  το θέμα της πρώτην εταιρείας του λέγοντας«Φωνάζετε για τους διεφθαρμένους, τους άλλους διεφθαρμένους, και οι ισολογισμοί της εταιρείας του κ. Φλαμπουράρη -συγγνώμη της πρώην εταιρείας του κ. Φλαμπουράρη- δείχνουν μετρητά στα ταμεία πάνω από 1 εκατομμύριο κάθε χρονιά από το 2011 και μετά. Ενδιαφέρον είναι πως το 2010 έχουμε μόνο 75.000 μετρητά. Τι τα κάνει τόσα μετρητά η εταιρεία; Μαύρα ταμεία λέγονται αυτά στην πιάτσα κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ενώ κατέθεσε στα πρακτικά τους ισολογισμούς της εταιρείας.

 

«Αφήστε λοιπόν τις ηθικολογίες γιατί η αλαζονεία σας θα σας οδηγήσει γρήγορα στην καταστροφή, όπως οδήγησε τόσους άλλους πριν από εσάς», πρόσθεσε ο βουλευτής.

 

Μέχρι στιγμής ο υπουργος και στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα δεν έχει απαντήσει στην καταγγελία, κάτι που δεν αποκλείεται να πράξει σήμερα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο ίδιος ο κ. Φλαμπουράρης είχε παραδεχτεί στη Βουλή ότι είναι ο δεύτερος υπουργός ο οποίος είχε πρόβλημα με το πόθεν έσχες του.