Ο 30χρονος που αποπλανούσε ανήλικα στο Αγρίνιο με μπλουζάκι «Μολών Λαβέ» ίδιο με αυτά που φορούν οι νεοναζί εθνικιστές

Με ένα μαύρο φούτερ που απεικονίζει έναν αρχαίο πολεμιστή, έχει την Ελληνική σημαία, και χαμηλά γράφει «Μολών Λαβέ», οι αστυνομικοί στο Αγρίνιο, έπιασαν τον 30χρονο. Τον κατηγορούν ότι αποπλανούσε ανήλικα παιδιά. όσο για τον ρουχισμό του 30χρονου που ασελγούσε σε παιδάκια; Εάν πηγαίνει το μυαλό σας, σε κάποια νεοναζιστική οργάνωση που φοράει αυτά τα φούτερ, είναι ένας λογικός συνειρμός…

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αγρινίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 30χρονου  κατηγορούμενου για «εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής», ο οποίος συνελήφθη στο Αγρίνιο, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Αγρινίου.

Πρόκειται για τον  Μαντζαβίνο Δημήτριο του Παντελή και της Ελένης, γεννηθείς στις 07/09/1988 στo Αγρίνιο όπου και κατοικεί.

Σε βάρος του ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ποινική δίωξη, για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις : α) της αποπλάνησης παιδιού τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή με παθόντα που συμπλήρωσε τα δώδεκα όχι όμως τα δεκατέσσερα έτη και με παθόντα που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη και β) της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατά συνήθεια με παθόντα που συμπλήρωσε τα δέκα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας από σήμερα 6-3-2018 μέχρι και 5-9-2018, και ώρα 21.00 σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26410 – 22520 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

topontiki.gr