Πάνος Ιωαννίδης: Ο φετινός τελικός του MasterChef πολύ πιθανό να έχει άρωμα γυναίκας

«Έχουμε γυρίσει το τελευταίο επεισόδιο, οι φάκελοι είναι σφραγισμένοι»

Στον φετινό κύκλο του MasterChef και στον τελικό, ο οποίος έχει ήδη γυριστεί και είναι πολύ πιθανό  να έχει… άρωμα γυναίκας, αναφέρθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης μιλώντας στην κάμερα του «Ευτυχείτε».

Επιπλέον ο γνωστός σεφ αποκάλυψε πως έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις για τον έκτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, ενώ σχολίασε και τις φήμες πως ο Διονύσης Πρώιος θα λάβει μέρος σε ερωτικές ταινίες.

«Ναι! Είναι πολύ πιθανό ο φετινός τελικός να έχει άρωμα γυναίκας. Έχουμε γυρίσει τον τελικό. Οι φάκελοι είναι σφραγισμένοι και θα ανοίξουν live τη μέρα της ανακοίνωσης. Υπάρχουν συζητήσεις για έκτο κύκλο του MasterChef» σχολίασε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τον Διονύση Πρώιο τόνισε: «Αυτό είναι μια προσωπική του απόφαση. Το θέμα είναι ό,τι κάνεις να το κάνεις καλά. Αν το κάνει καλά αυτό, μπράβο του, μαζί του. Τι να πω; Καλή τύχη του εύχομαι».

«Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει μια ωραία πρόταση, εγώ είμαι ορεξάτος να κάνω μαγειρική και σεξ. Όταν είσαι 56 ετών και μια σοβαρή εταιρεία σου κάνει μια πρόταση, εγώ δεν θα πω όχι», είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Διονύσης.

newsbeast.gr