Πάολα σε Γιώργο Λιάνη: Θα νομίζει η μαμά μου πως τα έχουμε!

Ο απέραντος θαυμασμός  του  Γιώργου Λιάνη για την Πάολα είναι κάτι που ο ίδιος δεν κρύβει!

Στο «Στην υγεία μας ρε παιδιά» που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, ο πρώην υφυπουργός επί ΠΑΣΟΚ και δημοσιογράφος, έβγαλε έναν αρκετά πομπώδη και μεγάλο λόγο εκθειάζοντας την καλλιτέχνιδα, ενώ δεν παρέλειψε να περιγράψει και την δική του ιστορία με την τραγουδίστρια στην εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά».

«Σου χρωστάω χάρες γιατί εξαιτίας σου γνώρισα στην Πάολα. Δεν την είχα δει πριν. Την είδα στην περσινή σας εξαιρετική εμφάνιση και εξεπλάγην και είπα αυτό το πρόσωπο θα το γνωρίσω. Μπορεί να κουβαλάω πέντε δεκαετίες δημοσιογραφίας στην πλάτη μου, αλλά αυτό το πρόσωπο θα το γνωρίσω, όχι θα πάω να το δω. Η Πάολα είναι ένα φαινόμενο. Ακραίο καλλιτεχνικό φαινόμενο. Είναι γυναίκα με μαγνάδια. Είναι ένα πλάσμα που σιγά σιγά κατέκτησε αυτό που λέμε «νύχτα» και σήμερα βασιλεύει εκεί. Σκεφτείτε χωρίς συνδρομή από τα μέσα επικοινωνίας, χωρίς συνεντεύξεις, χωρίς τηλεόραση, χωρίς εταιρείες πίσω της. Είναι ένα απολύτως αυτοδημιούργητο πλάσμα. Σε μια εποχή πάρα πολύ δύσκολη. Όταν χορεύει η Πάολα είναι ένα φλεγόμενο ξίφος. Θα έρθω τώρα σε δύο πράγματα πολύ σοβαρά για εμένα. Είναι σταρ και είναι αντι -στάρ. Έχει μια κανονική ζωή. Έχει έναν κανονικό τρόπο να φέρεται, δεν διεκδικεί προβολή.

Άκου όμως κάτι που είναι ακόμα μια εντυπωσιακό… Την βλέπω στο πρόγραμμα της, είναι εξοντωτικό, γυρίζει στο καμαρίνι – το έχω ζήσει- κι εκεί εισβάλει το περιθώριο, φίλοι της διαφόρων ειδών, απίστευτοι τύποι και για τον καθένα χωριστά, αφού έχει τελειώσει το εξοντωτικό show, χορεύει πέντε λεπτά μαζί του και κάνουν ένα πρόγραμμα εκεί στα παρασκήνια μία ώρα. Είναι πολύ ζωντανό πράγμα αυτό που κάνει, δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν το έχω δει από άλλον καλλιτέχνη» είπε ο κ.  Λιάνης κάνοντας την Πάολα να γελάσει συνεσταλμένα όσο και αμήχανα.

«Και τελευταία μου παρατήρηση… δεν θα μείνει εδώ το πρόσωπο αυτό, δυστυχώς. Και δυστυχώς η εποχή είναι φτωχή για να συναντήσει ένα πρόσωπο σαν την Πάολα. Υπήρχαν κάποτε «κολοσσοί»  – συνθέτες που έτρεχαν να βρουν αυτά τα πρόσωπα. Ποιος θα συναντήσει αυτό το πρόσωπο σήμερα. Δυστυχώς το λέω αυτό, όχι ότι υποτιμώ το τι υπάρχει. Η Πάολα αν είχε αλλού – τολμάω να το πω κι ας στεναχωρηθεί…» έλεγε ο Γιώργος Λιάνης, όταν η Πάολα τον διέκοψε λέγοντας: «Κύριε Λιάνη, πρέπει να σταματήσετε κάπου εδώ θα νομίζει η μαμά μου πως κάτι έχουμε», κάνοντας όλο το πλατό να ξεσπά στα γέλια.

«Άφησε τον να ολοκληρώσει» αποκρίθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος προς την Πάολα, ο οποίος έδειχνε να το διασκεδάζει με τον κ. Λιάνη να συνεχίζει:

«Έλεγα πως ανήκει αλλού. Θα γυρίσει στην Συκιά η Πάολα και θα συνεχίσει να ζει εκεί. Εκεί είναι τα αγαπημένα της πρόσωπα. Εκεί είναι η αύρες που θέλει. Κάτω από το θεοβάδιστο όρος. Εκεί που είναι λημέρι πειρατών. Της ταιριάζει αυτό. Κι εκεί θα συνεχίσει αυτό που κάνει, να συνομιλεί με το νεκρό πατέρα της, όπως ο Κατράκης μιλούσε στην ταινία του Αγγελόπουλου με νεκρούς στα μνήματα. Η Πάολα είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει μεταφυσική ζωή.»