Πάτρα: Η αγωνία της Ρούλας Πισπιρίγκου και τα σενάρια για «αποζημίωση» από το ελληνικό Δημόσιο

Οι άγνωστες συνομιλίες της 33χρονης με την Αγγελική Νικολούλη

Μερισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή Φως στο Τούνελ, μέσα από άγνωστες συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη, στις οποίες φαίνεται να είχε αγωνία για τη γνώμη της δημοσιογράφου.

Ρούλα: Τι κάνετε; Με πήρατε τηλέφωνο;

Αγγελική: Εγώ; Όχι… Γιατί;

Ρούλα: Α! Γιατί βρήκα μία κλήση και νόμιζα πως κάτι θέλετε να με ρωτήσετε…

Αγγελική: Όχι παιδί μου…

Ρούλα: Απόψε θα βγάλετε στην εκπομπή κάτι για μας;

Αγγελική: Έχω κάποιες μαρτυρίες…

Ρούλα: Που λένε τι;

Αγγελική: Α! Δε μπορώ να σου πω Ρούλα μου. Δες την εκπομπή και αν θες κάτι τα λέμε σε ένα διάλειμμα…Έτσι; Μη φοβάσαι πάντως…

Ρούλα: Δε φοβάμαι, απλά θέλω να ξέρω τι λένε όλοι αυτοί που εμφανίζονται με πλάτη και χωρίς ονόματα…Ποιοι είναι;

Δεν ήθελε συνάντηση στο σπίτι με την Νικολούλη η Πισπιρίγκου

Στη συνέχεια της συνομιλίας η Αγγελική Νικολούλη ρωτάει την Ρούλα Πισπιρίγκου αν θα προγραμματίσουν μία συνάντηση στο σπίτι της Πάτρας.

Ρούλα: Κυρία Αγγελική, θα συναντηθώ με τους δικηγόρους μου και θα σας πάρω πάλι να σας πω γι’ αυτό που λέγαμε. Για να έρθετε στο σπίτι μου να μιλήσουμε… Μη νομίζετε ότι σας έχω ξεχάσει…

Αγγελική: Γιατί βρε Ρούλα; Πρέπει να πάρεις την άδειά τους για να πιούμε τον καφέ που σου ζητάω;

Ρούλα: Ε! Καταλαβαίνετε τώρα. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να έρθετε, να τα πούμε, να σας γνωρίσω και από κοντά. Αλλά πρέπει να τους ενημερώνω για ό,τι κάνω…Θα σας πάρω εγώ τηλέφωνο. Δε νομίζω να μου πουν όχι…

Την επόμενη ημέρα, η Αγγελική Νικολούλη καλεί την Ρούλα Πισπιρίγκου και ακολουθεί ο εξής διάλογος…

Αγγελική: Δε με πήρες τηλέφωνο Ρούλα μου, όπως μου είπες. Πώς πήγε η συνάντησή σας χθες το βράδυ;

Ρούλα: Κυρία Αγγελική, λυπάμαι. Οι δικηγόροι δε θέλουν να βρεθούμε από κοντά. Όταν βγουν οι τοξικολογικές λένε. Τότε θα είμαι στη διάθεσή σας να πούμε τα πάντα.

Αγγελική: Μα νομίζω ότι δεν έχεις κάτι να κρύψεις. Τι φοβούνται;

«Πιστεύεις ότι έχω κάνει αυτά που λένε;»

Τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτάει την Αγγελική Νικολούλη για τα συμπεράσματα που η ίδια έχει βγάλει για εκείνη.

Ρούλα: Αλήθεια, να σας ρωτήσω κάτι που θέλω;

Αγγελική: Πες μου….

Ρούλα: Εσύ, τι πιστεύεις για μένα;

Αγγελική: Τι εννοείς;

Ρούλα: Πιστεύεις ότι τα έχω κάνει αυτά που λένε;

Αγγελική: Ότι έχεις σκοτώσει τα παιδιά σου; Θα σου πω μόνο όταν βρεθούμε από κοντά… Θέλω να σε δω… Να τα πούμε… Αλλιώς είναι βρε παιδί μου από κοντά…Να δω τη Ρούλα, την μάνα μέσα στο σπίτι που ζούσε με τα παιδιά της. Καθαρά ανθρώπινα…

Ρούλα: Δεν μου απάντησες, θέλω να μου πεις…

Αγγελική: Βρε Ρούλα μου… Να σου πω την αλήθεια μου, με έχεις μπερδέψει. Ό,τι και να πω εγώ όμως, δεν έχει σημασία. Ό,τι κι αν είναι θα πρέπει να αποδειχθεί.

«Να δούμε τι θα κάνουν όταν τους ζητήσει 1 εκατ. ευρώ αποζημίωση»

Ο Μάνος Δασκαλάκης σύμφωνα με κύκλους από το περιβάλλον του φέρεται να είναι διατεθειμένος να ζητήσει αποζημίωση 1 εκατομμυρίου ευρώ από το ελληνικό Δημόσιο, ωστόσο ο δικηγόρος τους διαψεύδει.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» παρουσίασε τοποθετήσεις που φέρεται να είναι από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη. Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας, μετά το πόρισμα – σοκ των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, το οποίο δείχνει δολοφονική ενέργεια, φέρεται να σκοπεύει να ζητήσει αποζημίωση από το Δημόσιο.

«Το νέο πόρισμα δεν διορθώνει αυτό που έχει γίνει. Ο Μάνος, λόγω λανθασμένων εκτιμήσεων και πορισμάτων επίσημων φορέων του κράτους, όπως είναι η ιατροδικαστική υπηρεσία, έχασε τα παιδιά του τον θάνατο των οποίων θα μπορούσε να προλάβει αν είχαν κάνει σωστά τη δουλειά τους. Για να δούμε τι θα κάνουν, όταν θα τους ζητά αποζημίωση 1 εκατομμύριο ευρώ», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον του Μάνου στην εκπομπή.

Διαψεύδει ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη

Ωστόσο, ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας, έστειλε μήνυμα στην εκπομπή διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις συγκεκριμένες πληροφορίες πως ο πελάτης του θα ζητήσει αποζημίωση.

«Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση, ούτε σκέψη. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μάθει την αλήθεια για τα παιδιά του», ανέφερε ο δικηγόρος.

newsbeast.gr