Πάτρα: Ο 79χρονος και η 22χρονη στο ασανσέρ ξεσήκωσαν την πολυκατοικία

Μισός και πλέον αιώνας τούς χώριζε ηλικιακά, αλλά κάθε άλλο παρά τους εμπόδισε να μετατρέψουν το ασανσέρ μιας πολυκατοικίας στην Πάτρα σε… άντρο οργίων!

Η διψασμένη για σεξ 22χρονη και ο 79χρονος, που θα μπορούσε να είναι… παππούς της, επιδόθηκαν σε ερωτικές περιπτύξεις όχι με την άνεσή τους σε κάποιο διαμέρισμα, αλλά στον στενόχωρο ανελκυστήρα. Και σαν να μην έφταναν το… στριμωξίδι και ο θόρυβος από τα χτυπήματα στα τοιχώματα, σήκωσαν και την πολυκατοικία στο πόδι με τις κραυγές της ηδονής τους!

Οι ένοικοι του κτιρίου δεν κατάλαβαν αρχικά περί τίνος πρόκειται και δειλά δειλά κάποιοι άρχισαν να βγαίνουν από τα διαμερίσματά τους για να αφουγκραστούν τι ακριβώς γινόταν. Ομως, μια και ο ηλικιωμένος… γυναικάς δεν τους απασχολούσε πρώτη φορά με ανάρμοστες πράξεις (πάντα με παρτενέρ πιτσιρίκες!), γρήγορα κατάλαβαν τι είχε συμβεί και έβαλαν τις φωνές. Ωστόσο, ο 79χρονος δεν έδωσε σημασία και προσπάθησε να συνεχίσει τη «δουλειά» του και τα βογκητά συνεχίστηκαν. Μάλιστα, όταν οι ενοχλημένοι κάτοικοι τον προειδοποίησαν ότι θα υποβάλουν μήνυση εναντίον του, όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε, αλλά άρχισε τα… γαλλικά με μια άνευ προηγουμένου επίθεση με ύβρεις και απειλές!

Στο μεταξύ, η κατά 57 χρόνια μικρότερη (!) παρτενέρ του είχε λουφάξει και κάποια στιγμή το έβαλε στα πόδια, αφήνοντας μόνο τον ηλικιωμένο που, παρά τα χρόνια του, το λέει η… περδικούλα του. Η ταυτότητα της 22χρονης (ενδεχομένως είναι ιερόδουλη) παραμένει άγνωστη, όπως και η εθνικότητά της.

Τους… τσάκωσαν

Σημειώνεται ότι ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και πάλι στην Πάτρα με πρωταγωνιστές έναν 83χρονο και μία 20χρονη, που και αυτοί έκαναν σεξ στο ασανσέρ μιας κεντρικής πολυκατοικίας!

Και τότε οι εξοργισμένοι ένοικοι είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και τσάκωσαν το ζευγάρι με τα… 63 χρόνια διαφορά, που είχε κατηγορηθεί για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις σε κοινή θέα, ενώ η κοπέλα αντιμετώπισε και την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί εκδιδόμενων γυναικών.