Πάτρα: Συγκλονίζει η αυτοκτονία του επιχειρηματία και πατέρα ενός παιδιού

Ο 66χρονος αυτόχειρας ήταν πατέρας ενός παιδιού που σπουδάζει στο εξωτερικό και διατηρούσε κατάστημα έξω από την πύλη Ε7 του λιμανιού της Πάτρας, ακριβώς στο σημείο απ’ όπου από άρχισε τη διαδρομή για να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο άντρας κατάγεται από την Έδεσσα και ήταν παντρεμένος  στην Πάτρα όπου και έμενε.

Ο επίλογος της ζωής του γράφτηκε χθες το πρωί στο λιμάνι της Πάτρας στο ύψος που σταθμού «Κανελλόπουλος». Ο οδηγός του αυτοκινήτου μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στο χώρο και χωρίς να κόψει βούτηξε στη θάλασσα με το αυτοκίνητο. Στο σημείο επικράτησε πανικός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός, έμεινε ατάραχος στις φωνές γυναίκας που τον είδε να βουτάει με το αυτοκίνητο στη θάλασσα, να βγει από το όχημα, μέχρι που αυτό βούλιαξε στο βυθό. Αντίθετα άνοιξε και τα παράθυρα για να μπει νερό.

Αυτόπτες μάρτυρες αλλά και άντρες του λιμενικού προσπάθησαν να τον σώσουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο 66χρονος ανασύρθηκε νεκρός ενώ το αυτοκίνητο βυθίστηκε τουμπαρισμένο στα 10 μέτρα.

Η τραγωδία συνέβη στο ύψος του επιβατικού σταθμού «Παναγιώτης Κανελλόπουλος». Στο συγκεκριμένο ύψος του λιμανιού δεν επιτρέπεται η είσοδος σε όλους τους πολιτες, γεγονός που γεννά ερωτήματα για το πως κατάφερε να βρεθεί ο οδηγός εκεί.

Τους λόγους που τον οδήγησαν να βάλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας με το αυτοκίνητο του στο λιμάνι της Πάτρας αναζητεί η Λιμενική αρχή της Πάτρας η οποία έχει αναλάβει  τις έρευνες.

patrastimes.