Πέθανε ο λαϊκός τραγουδιστής Γιάννης Βλάσσης

O Γιάννης Βλάσσης, έφυγε από τη ζωή, χθες, από ανακοπή και από την «ανευθυνότητα κάποιων γιατρών», όπως γράφει στο προφίλ του στο facebook, ο καλός του φίλος Ανδρέας Κουβελογιάννης.

Στο παρελθόν είχε ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες και τραγουδούσε τη δεκαετία του 80′ στα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της εποχής. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Καστοριά και είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο τραγουδιστής είχε κάνει στο παρελθόν μεγάλες επιτυχίες και τραγουδούσε τη δεκαετία του 80′ στα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της εποχής. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Καστοριά και είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο καλός του φίλος, Ανδρέας Κουβελογιάννης, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook για το τρόπο που έφυγε από τη ζωή και εξέφρασε την θλίψη και το παράπονό του.

«Για ώρες τώρα δεν μπορώ να δώσω αυτή τη καταραμένη είδηση. Κάποτε δεν θα είχα επαγγελματικό πρόβλημα.

Τώρα όσο μεγαλώνεις, ανεβαίνουν οι ευαισθησίες και σε πνίγουν όταν θα γράψεις ότι έφυγε – ξαφνικά και από ανευθυνότητα – κάποιων γιατρών ένας από τους καλύτερους φίλους σου εδώ και σαράντα χρόνια…

ΠΟΙΟΣ να το πίστευε. Πριν μια εβδομάδα με πήρε τηλέφωνο και έδωσα την είδηση πως είχε σπάσει το ισχίο του, όταν πάτησε μια σκούπα.

ΗΤΑΝ πάντα πρόσχαρος, γελαστός και με κέφι.
Τον ρώτησα τι έπαθε η σκούπα και κάναμε πλάκα για ώρα…
ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΚΑ όταν μου είπαν πως τον στέλνουν σπίτι του με ένα ΠΙ για να περπατήσει… ΚΙ ΕΚΕΙ – αντί να τον νοσηλεύσουν τα λαμόγια, – έπαθε ανακοπή και δεν τον πρόλαβαν…

ΤΙ ΝΑ ξέρουν οι κοπρίτες εκεί στην επαρχία που είχε καταφύγει και ζούσε – ας μου έλεγε ευτυχισμένος,- ποιος ήταν ο Βλάσσης, ποιος ήταν ο Καρουσάκης, ποιος ήταν ο Ξιφαράς που για δεκαετίες σκόρπιζαν το κέφι παντού…

Και τους απέκλεισαν οι … μαγαζάτορες – ακόμα και των μεζεδοπωλείων – για να παρουσιάζουν φλώρους …

Τον είδαν «μεγάλο» ανασφάλιστο, δεν υπήρχε φακελάκι, που λοιπόν να βρεθεί κρεβάτι…
Στο καλό Γιάννη μας», έγραψε ο καλός του φίλος.

Η κηδεία του τραγουδιστή έγινε σήμερα στην Καστοριά παρουσία της συζύγου του, του γιου του και συγγενών.

https://www.youtube.com/watch?v=1mTksifd0yw