Πένθος για το 2χρονο αγοράκι από το Κιάτο που κατέληξε πριν λίγο

4.11.2015

Μεγάλη η θλίψη για το 2χρονο αγοράκι από το Κιάτο, που κατέληξε πριν λίγο, ενώ νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση ύστερα από βίαιο ξυλοδαρμό.

Πριν από 3 μέρες το αγοράκι μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, αφού το άτυχο παιδί είχε παραμείνει επί δύο μέρες στο σπίτι του βαριά τραυματισμένο από τον βίαιο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον 23χρονο σύντροφο της μητέρας του.

Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, το αγοράκι υπέκυψε στα βαριά του τραύματα, καθώς ήταν πολύ αδύναμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά, η 22χρονη μητέρα Ρομά κατέθεσε πως το παιδί ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο του πατέρα, ωστόσο, μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως αυτός βρίσκεται στις φυλακές του Ναυπλίου.

Έπειτα, αποκάλυψε πως το μικρό αγοράκι το έδειρε με μανία, χρησιμοποιώντας τα χέρια του και τα πόδια του, ο 23χρονος φίλος της μητέρας, έπειτα από άρνηση αυτής να πραγματοποιήσει επαιτεία στους γύρω δρόμους.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον 23χρονο φίλο της μητέρας με κατηγορία για βαριές σωματικές βλάβες, ενώ η μητέρα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Τώρα που το άτυχο παιδάκι κατέληξε αναμένουμε να απαγγελθούν νέες κατηγορίες.