Δέκα νεκροί-Δέκα στο νοσοκομείο στη Μάνδρα από την κακοκαιρία-Πνίγηκε και η Ν. Πέραμος

Βιβλική καταστροφή στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο, Μέγαρα και  Ελευσίνα από την έντονη καταιγίδα που χτύπησε την περιοχή μετά τις επτά το πρωί

Δεν έχει τέλος ο θρήνος στη Μάνδρα Μέχρι  στιγμής δέκα είναι οι νεκροί, δέκα τραυματίες έχουν διακομιστεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο  μία γυναίκα εξ αυτών σοβαρα διασωληνωμένη. Επιχεριούν 50 συνεργεία της Πυροσβστικής με 150 πυροσβέστες. Οι αρχές τονίζουν ότι εάν δεν γίνει έλεγχος σε όλα τα υπόγεια κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για οτιδήποτε. 

Οι καταστροφές είναι τεράστιες ο αριθμός των νεκρών συνεχώς αυξάνει φτάνοντας στους δέκα. Ο απολογισμός μέχρι στιγμής τραγικόςικός ατης άνευ προηγουμένου καταστροφής που προκλήθηκε από την κακοκαιρία στην περιοχή της Μάνδρας και της Νέας Περάμου. Την τελευταία στιγμή στην υπόγεια γέφυρα του Θριάσιου Νοσοκομείου στην Ελευσίνα λεωφορείο πνίγηκε και σώθηκαν δώδεκα  άτομα. Παραμένουν εγκλωβισμένα άλλα δώδεκα οχήματα και είναι άγνωστο εάν υπάρχουν μέσα άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άτυχες γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους είναι τρεις  μεγάλης  ηλικίας και επτά άνδρες στην περιοχή της Μάνδρας. . Μάλιστα, η αστυνομία αναφέρει ότι στην ίδια περιοχή υπάρχουν υπόγεια και άλλα σπίτια πλημυρισμένα και είναι ‘άγνωστο εαν υπάρχουν και άλλοι αγνοούμενοι.

Επίσης κάτοικοι ανέφεραν ότι πάνω από 900 αυτοκίνητα τα οποία έχουν εξαφανιστεί. Σπίτια και καταστήματα έχουν πνιγεί Ενώ δύσκολη είναι η πορεία των οχημάτων στο ύψος του Ασπρόπυργου προς Ελευσίνα. Έχει κλείσει η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών –Κορίνθου, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στη νέα Εθνική οδό.

Τόσο η περιοχή της Μάνδρας όσο και της Νέας Περάμου τέθηκαν πριν λίγο σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Επίσης δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία.

Σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει, οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους. Μέχρι πριν λίγο η πυροσβεστική επιβεβαίωνε ότι υπήρχαν εγκλωβισμένοι ωστόσο υποστήριζε ότι καμία ζωή δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 15 οι νεκροί από την κακοκαιρία-Εθνικό πένθος για Μάνδρα και Ν. Πέραμο